clusteruitgeverij
Optie D.: Je boek uitgeven als E-boek

SCHRIJVERSPUNT CLUSTERUITGEVERIJ


Elk jaar verdubbelt de omzet van e-boek en daarin liggen de kansen voor nog onbekend schrijftalent. Met een e-boek bereik je veel potentiële lezers en ben je niet afhankelijk van de traditionele boekhandel. Ook de drukker kun je overslaan. De bomen op onze planeet zijn je dankbaar.

eboekclusterVoor een e-boek is een apart ISBN-nummer vereist. Als status kun je aan het ISBN nummer ePub met watermerk verbinden. Dan voegt het CB aan elk verkocht e-boek de naam van de besteller toe. Vanaf dat moment is dus te herleiden wie de eerste was die het aanschafte. Het watermerk is niet voor 100 procent waterdicht, maar het weerhoudt kwaadwillenden om het risico van vervolging te lopen.

Voorwaarde voor een succesvol e-boek is een lage verkoopprijs. Wij adviseren de prijs van een e-boek beduidend lager te maken dan het fysieke boek. De vaste boekenprijs is voor e-boek niet van toepassing, dus kun je de prijs aanpassen als de schare lezers zo is gegroeid dat de mond-tot-mondreclame voortsnelt. Kluun deed dat ook zo.

Als auteur heb je bewust de keuze gemaakt om je e-boek in eigen beheer uit te geven. Het uitgeven van je e-boek in eigen beheer vraagt een beperkte inspanning en geeft veel voldoening. Voordeel is dat je jouw boek ook echt op de door jou gewenste manier kunt uitgeven. Daarnaast is de winst, bij verkoop van je e-boek, ook volledig voor jezelf. De gemaakte kosten verdien je op die manier dan ook het snelst terug.

Elke auteur heeft er belang bij dat zijn of haar e-boek op zo veel mogelijk verkooppunten te koop is. Aansluiting bij het CB is dan onontbeerlijk om een e-boek te verkopen via de aangesloten boekhandels. 

Voor de gemiddelde zelf uitgevende auteur en kleine uitgever vormen de hoge aansluitkosten bij het CB een stevige drempel en vrijwel niet op te brengen. Maar met die kosten ben je er nog niet. Bij een zelfstandige aansluiting heb je verder ook nog eens te maken met de logistieke en administratieve handelingen en kosten van het CB. Het beheer hiervan is voor de gemiddelde leek bijna niet te doen. Dus maar niet doen? Onzin natuurlijk. Wij zorgen voor een probleemloos alternatief.

Wat zijn de voordelen van Schrijverspunt Clusteruitgeverij?

Deelname aan Schrijverspunt Clusteruitgeverij is uitermate aantrekkelijk voor auteurs die in eigen beheer uitgeven! Wij zorgen dat je e-boek voor verkoop beschikbaar is bij alle bij het CB aangesloten boekwinkels. Verder hebben we met verschillende aanbieders van e-boeken (Google Play, Itunes, Kobe, Bliyoo, Managementbook, Amazon.com, etc) een overeenkomst zodat jouw e-boek daar ook te koop en/of te huur is. Daarnaast beheren we voor jou de ingewikkelde administratieve- en logistieke handelingen en kosten van het CB. Je behoudt zelf de uitgeef- en auteursrechten en bent volledig vrij in de keuze van o.a. verkoopprijs, opmaak en promotie van het boek. Dat allemaal zonder jarenlange contracten en tegen een erg laag tarief.

Lees verder bij DEELNAME


De eerste stap om gebruik te maken van deze mogelijkheid is je aanmelden als deelnemer van Schrijverspunt Clusteruitgeverij.

Zijn zaken je niet duidelijk of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op dan helpen we je verder!

Boekentips

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'Zoeken en vinden op Schrijverspunt' hierboven. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie van Schrijverspunt.


Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ik heb een vraag/opmerking voor Schrijverspunt Clusteruitgeverij


Uitgever Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor Uitgever SchrijverspuntWil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Naar de Schrijversplek?

Op de Schrijversplek zijn de laatste nieuwtjes te vinden, kun je een blog of video toevoegen, je boekpresentatie melden, contact leggen met andere leden, etc.

Klik hiernaast op de afbeelding van de Schrijversplek!

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Zoeken en vinden op Schrijverspunt

klikhier om de veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

klikhier om iets te zoeken op Schrijverspunt!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.