Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

SMED - Bert Teeuwen

Elk proces is ontworpen om producten te produceren of diensten te verlenen. Als een proces dat doet is het waarde aan het creëren. Helaas zullen processen en de machines in die processen niet altijd bezig zijn met waarde creëren. Er gaat tijd verloren aan allerlei ongeplande en onverwachte verstorin ...Lees meer
€ 29,00


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Elk proces is ontworpen om producten te produceren of diensten te verlenen. Als een proces dat doet is het waarde aan het creëren. Helaas zullen processen en de machines in die processen niet altijd bezig zijn met waarde creëren. Er gaat tijd verloren aan allerlei ongeplande en onverwachte verstoringen, maar ook aan voorspelbaar wachten. Het gaat dan om wachttijd die nodig is om het proces of de machine om te bouwen voor de productie van een ander type product, of omdat de machine regelmatig schoongemaakt moet worden. Die wachttijden zijn doorgaans noodzakelijk, maar niet waarde creërend.

Misschien zijn uw geplande wachttijden wel noodzakelijk, maar beschouw dan de tijd die ze duren niet als een vaststaand gegeven. Vaak zijn met een paar eenvoudige oplossingen die wachttijden flink te verkorten tot meer dan 90%.

SMED (Single Minute Exchange of Die) is een slimme en eenvoudige methode om geplande wachttijden te verkorten.

Dit boek behandelt de drie fasen van SMED, gecombineerd met de befaamde verbetercyclus van Dr. Deming - PlanDoCheckAct. Een klassiek How-to boek, dat antwoord geeft op vragen, zoals:
* Hoe en wanneer pas ik SMED toe?
* Welke voorbereidingen moet ik treffen?
* Wie passen SMED toe?
* Hoe past SMED in ons Lean of TPM programma?
* Hoe verzilveren we de tijdwinst?
Bert Teeuwen
9789081503648
Yokoten
150
Paperback
Mannen, Vrouwen
2014
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...