Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Loopbaanspel - Heidi Jansen

Een enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden. Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil. De vragen op de kaartjes nodigen uit om na te denken over wat voor werk bij je past. * Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gehad?* ...Lees meer
€ 25,00


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Een enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden. Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil.
De vragen op de kaartjes nodigen uit om na te denken over wat voor werk bij je past.
* Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gehad?
* Waar vragen ze jou vaak voor?
* Hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit?
Hoe werkt het?
Door de vragen te beantwoorden en er met elkaar over te praten, word je je bewuster van welk werk passend zou kunnen zijn en wat jij daarvoor meebrengt. De antwoorden kun je samenvatten in een bondig overzicht en daarmee kun je gerichter op zoek en kun je je beter presenteren tijdens netwerk- of sollicitatiegesprekken.
Wat zit er in?
In het doosje tref je een gebruiksaanwijzing aan met diverse spelvormen. Het spel bevat ook groepsvragen die bedoeld zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Via een link kun je antwoordvellen downloaden die je elke keer dat je het spel speelt, kunt gebruiken.
De auteur
Heidi Jansen (1963) is loopbaanadviseur en werkt als zelfstandige in Amersfoort. Ze is gefascineerd door de het thema 'mens en werk'. Al ruim twintig jaar helpt ze mensen uit vele beroepsgroepen te zoeken naar werk dat bij hen past. Daar is creativiteit en gedrevenheid voor nodig. Ze is altijd op zoek naar vragen en werkvormen die helpen goede keuzes te maken.
Startersspel
Weet je dat er ook een Startersspel is? Daarmee kun je onderzoeken of en hoe je voor jezelf zou willen beginnen. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijbries.nl.
Heidi Jansen
9789462661516
Uitgeverij Bries
Paperback
Mannen, Vrouwen, Young Adults
2015
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Verwante artikelen

Nog geen bestelling...