recensiekop938x200
korteverhalenBas Matthee zet de lezer met zijn boekje Korte Verhalen, wat eigenlijk heuse columns zijn, steevast op het verkeerde been. Met enorm veel humor en hier en daar ironisch geschetste situaties, schrijft hij met veel zelfspot lekker ongenuanceerd. Zijn taalgebruik is vaak grof, daar moet je tegen kunnen, maar daardoor wel erg geestig. Hij schrijft naast eigen ervaringen bovendien over actuele gebeurtenissen, waarbij het gevaar is dat deze snel achterhaald zijn, maar hierdoor niet minder grappig.

Hij verhaalt over de verloren magie van de schillenboer die plaats gemaakt heeft voor een GFT container, de erotiek van een gitaar en neemt de kwaliteit van schoenen op de hak! Daarnaast stelt hij misstanden aan de kaak met uiteraard het nodige sarcasme. Alledaagse dingen worden onder de loep genomen. Zoals de vrijdag, "de dag die qua gevoel overeen kwam met een schoolreisje". Uiteraard ontbreken het Nederlands elftal en de Gay-Pride niet. Werkelijk geniaal is de zin: "Echte mannen eten ook geen honing, echte mannen kauwen op bijen." Leuk voor iedereen die van een cabaretachtige schrijfstijl houdt.

"Bent u weleens bereid geweest om een enquête in te vullen? Van de 20.000 mensen die de enquête hebben ingevuld kwam naar voren dat maar liefst 100% van de deelnemers hier positief op heeft geantwoord"

Titel: Korte Verhalen
Schrijver: Bas Matthee
Uitgeverij: pumbo.nl
Pin It
Nieuwe leden:

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Webshop Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Lid worden?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.