Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
De herfst is begonnen!
Weer tijd voor van alles....
Voor schrijvers door schrijvers
Je boek te koop in alle boekenwinkels
Voor € 7.50 per maand
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Boekrecensies

Zelf een recensie toevoegen voor deze rubriek?

Je bent lid van Schrijverspunt, leest veel en schrijft met plezier een lezenswaardige recensie? Dan is het mogelijk om een recensie van een, door jou gelezen,  (e-) boek naar eigen keuze op Schrijverspunt te plaatsen.

Een recensie toevoegen?om een recensie toe te voegen! Wel eerst inloggen.


Een recensie is een goed hulpmiddel om een betere indruk te krijgen van eengratis40 boek. Je kunt hier de nodige recensies lezen. Leden van Schrijverspunt kunnen hier zelf een recensie toevoegen. Voor alle duidelijkheid: de recensenten zijn onafhankelijk en de kwaliteit van een boek bepaalt de inhoud van de recensie. Schrijverspunt is  niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier geplaatste recensies!

Front Cover Black Mamba VillageTwee hartsvriendinnen vertrekken onverwacht naar Bonaire. Het mysterieuze gouden kettinkje dat Nikita aan het begin van het verhaal op Schiphol aangeboden krijgt, vormt de rode draad van het mysterie en blijkt uiteindelijk een veel belangrijkere rol te gaan spelen dan dat ze van tevoren dachten…

Het aantal personages breidt zich langzaam uit als Claire en Nikita op Black Mamba nieuwe vriendschappen sluiten.

Een boek waarin spanning, humor, goden, filosofie, religies, romantiek, culturen, fantasie, werkelijkheid, de oude maar ook de moderne tijd samengaan. Al deze elementen vloeien op een heel natuurlijke manier, in sneltreinvaart samen, in deze thriller voor de jeugd.

Black Mamba bevat zeer zeker de juiste ingrediënten die vooral jong volwassenen aan zullen spreken. Onderwerpen als verliefdheid, winkelen, chillen, rappen, flirten en seksualiteit komen voorbij en zullen bij deze doelgroep dan ook veel herkenning opleveren.

De snelheid waarmee het verhaal zich afspeelt; de vele overschakelingen, het ontbreken van hoofdstukindelingen, de grote hoeveelheid dialogen en informatie die je mee krijgt en de (vaak) dubbelzinnige rapteksten (populaire taal) kunnen wel weer een drempel zijn voor andere doelgroepen.

Gefantaseerd of niet? In ieder geval boeiend genoeg van begin tot einde. Bovendien is het zo realistisch geschreven dat het eigenlijk wel eens echt gebeurd zou kunnen zijn.

© Monique de Vries / Schrijverspunt

 
Black Mamba - Rosee Bentana
Uitgeverij: Village
ISBN: 978 94 90535 35 3
Prijs: € 14,95
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018