recensiekop938x200

front cover black mamba villageTwee hartsvriendinnen vertrekken onverwacht naar Bonaire. Het mysterieuze gouden kettinkje dat Nikita aan het begin van het verhaal op Schiphol aangeboden krijgt, vormt de rode draad van het mysterie en blijkt uiteindelijk een veel belangrijkere rol te gaan spelen dan dat ze van tevoren dachten…

Het aantal personages breidt zich langzaam uit als Claire en Nikita op Black Mamba nieuwe vriendschappen sluiten.

Een boek waarin spanning, humor, goden, filosofie, religies, romantiek, culturen, fantasie, werkelijkheid, de oude maar ook de moderne tijd samengaan. Al deze elementen vloeien op een heel natuurlijke manier, in sneltreinvaart samen, in deze thriller voor de jeugd.

Black Mamba bevat zeer zeker de juiste ingrediënten die vooral jong volwassenen aan zullen spreken. Onderwerpen als verliefdheid, winkelen, chillen, rappen, flirten en seksualiteit komen voorbij en zullen bij deze doelgroep dan ook veel herkenning opleveren.

De snelheid waarmee het verhaal zich afspeelt; de vele overschakelingen, het ontbreken van hoofdstukindelingen, de grote hoeveelheid dialogen en informatie die je mee krijgt en de (vaak) dubbelzinnige rapteksten (populaire taal) kunnen wel weer een drempel zijn voor andere doelgroepen.

Gefantaseerd of niet? In ieder geval boeiend genoeg van begin tot einde. Bovendien is het zo realistisch geschreven dat het eigenlijk wel eens echt gebeurd zou kunnen zijn.

© Monique de Vries / Schrijverspunt

 
Black Mamba - Rosee Bentana
Uitgeverij: Village
ISBN: 978 94 90535 35 3
Prijs: € 14,95
Pin It
Nieuwe leden:
Schrijver, Boekenverkoper, Lezer
Schrijver, Lezer

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Meer over Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Stemmen voor
de winnaar
Schrijverspunt
Stimuleringsprijs
tot 1-11-2017?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.