Ook een column schrijven voor Schrijverspunt?
Je boek te koop in alle boekwinkels
Voor € 7.50 per maand
Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Nog even genieten...
Wij doen het ook rustig aan
Schrijverspunt voor schrijvers door schrijvers
Actueel overzicht Schrijfwedstrijden
Veel nieuwe schrijfwedstrijden!
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Blogs
Artikelen
Webshop categorieën
Webshop producten
Commentaar
PLG_SEARCH_PAGEBUILDERCKSEARCH
Leden
Tags
Weblinks
Categorieën

Inloggen

Boekrecensies

Zelf een recensie toevoegen voor deze rubriek?

Je bent lid van Schrijverspunt, leest veel en schrijft met plezier een lezenswaardige recensie? Dan is het mogelijk om een recensie van een, door jou gelezen,  (e-) boek naar eigen keuze op Schrijverspunt te plaatsen.

Een recensie toevoegen?om een recensie toe te voegen! Wel eerst inloggen.


Een recensie is een goed hulpmiddel om een betere indruk te krijgen van eengratis40 boek. Je kunt hier de nodige recensies lezen. Leden van Schrijverspunt kunnen hier zelf een recensie toevoegen. Voor alle duidelijkheid: de recensenten zijn onafhankelijk en de kwaliteit van een boek bepaalt de inhoud van de recensie. Schrijverspunt is  niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier geplaatste recensies!

Ziekvanangst“Ziek van Angst” door Sarah Morton is een knap geschreven boek. Sarah neemt je zonder aarzelen mee naar het jaar 2166, waar de twaalfjarige Connor en zijn ouders en zusje Megan te lijden hebben onder de praktijken van het Worldwide Prostration Collectief. De situatie in 2166 wordt zonder kunstgrepen zo geloofwaardig neergezet dat je geen enkel moment twijfelt aan de waarheid, de mogelijkheid van het verhaal.

 

Wanneer de ouders van Connor en Megan verdwijnen en gevangengezet worden in een Duistere Zone, gaan zij dapper op zoek. Maar de hoofdpersonen moeten niet alleen het hoofd bieden aan de angst voor het WPC - erger nog is soms de angst voor zichzelf. Wat doet het met je als de vijand jou bijzonder vindt en een speciale band met je wil aangaan? Door het verhaal ga je je afvragen of Angst niet ook nu al als wapen gebruikt wordt.

 

In aanmerking genomen dat de schrijfster van dit boek autistisch is, vind ik het bijzonder dat juist de gevoelens en redeneringen van de personages zo fijnzinnig en gedetailleerd beschreven worden, haarfijn uitgeplozen en herkenbaar. Ik heb dit boek met veel plezier gelezen, en ik zou graag meer lezen van deze schrijfster.

 

© Ulrike Bonnema / Schrijverspunt

 

Ziek van Angst - Sarah Morton
Uitgeverij: Artscience
ISBN: 978-90-817533-0-2
Prijs: € 19,95
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018