Boekrecensies

Zelf een recensie toevoegen voor deze rubriek?

Je bent lid van Schrijverspunt, leest veel en schrijft met plezier een lezenswaardige recensie? Dan is het mogelijk om een recensie van een, door jou gelezen,  (e-) boek naar eigen keuze op Schrijverspunt te plaatsen.

Een recensie toevoegen?om een recensie toe te voegen! Wel eerst inloggen.

Een recensie voor je boek door een beschikbare recensent?

Een recensie is een goed hulpmiddel om een betere indruk te krijgen van een boek. Daarom kunnen leden bij Schrijverspunt een eigen boek laten recenseren door een recensent. De recensenten willen lezers op een prettig leesbare manier informeren. Zij maken duidelijk of zij enthousiast zijn over een boek, of de schrijfstijl logisch en/of prettig leesbaar is en voor welke doelgroep het boek bestemd is. Voor alle duidelijkheid: de recensenten  zijn onafhankelijk en de kwaliteit van een boek bepaalt de inhoud van de recensie.

Schrijverspunt werkt samen met een aantal recensenten, die met enige regelmaat een recensie schrijven. Via de Schrijversplek, door een bericht te sturen, kun je zelf contact opnemen met een van deze recensenten. Wil de recensent je boek recenseren dan kun je bv afspraken maken over het toesturen van een recensie exemplaar. De kosten hiervan zijn voor rekening van de aanvrager. Schrijverspunt zal de recensie niet redigeren of inhoudelijk beinvloeden. De recensent bepaalt zelf de inhoud en beoordeling.

klikhierdonker om contact te leggen met een van de recensenten.


Een recensie is een goed hulpmiddel om een betere indruk te krijgen van eengratis40 boek. Je kunt hier de nodige recensies lezen. Leden van Schrijverspunt kunnen hier zelf een recensie toevoegen. Daarnaast kunnen leden een zelf geschreven boek door een recensent laten recenseren.
Voor alle duidelijkheid: de recensenten zijn onafhankelijk en de kwaliteit van een boek bepaalt de inhoud van de recensie. Schrijverspunt is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier geplaatste recensies!

Kutouders - E. Jesty


Kutouders is een indrukwekkende gedichtenbundel over seksueel misbruik, geschreven door het slachtoffer zelf om het verleden te kunnen verwerken. 

Het is geen dik boek, het bestaat uit 44 pagina's en je hebt het snel uit. De gedichten zijn eenvoudig, maar dat zorgt er misschien juist wel voor dat ze extra binnenkomen. Want deze gedichten raken je diep. Het misbruik wordt niet letterlijk uitgesproken, maar het is overduidelijk dat dit wel het onderwerp is. Ze zijn geschreven in duidelijke taal, voor iedereen te begrijpen, en komen recht uit het hart van de schrijfster. 
Het boek is mooi vormgegeven, met prettig leesbare lettertypes en kleine illustraties. 

Kutouders is geen 'fijn' boek om te lezen, maar wel indrukwekkend en ontroerend. Het geeft een open en eerlijke blik in de gevoelens van een slachtoffer van incest, en dat raakt diep. 

Beoordeling:
ster ster ster ster  


ISBN: 9789402241099
Uitgever: Boekscout
Uitgave: E-boek
Verkoopprijs: 14.99
Dit artikel delen?
Pin It
Lezerspunt
schrijfwedstrijd agenda

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018