Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Wees welkom...
Rijmen en dichten
Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Doe mee aan onze wensactie in december
Maak kans op een boekenpakket!
Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
Boekrecensies

Zelf een recensie toevoegen voor deze rubriek?

Je bent lid van Schrijverspunt, leest veel en schrijft met plezier een lezenswaardige recensie? Dan is het mogelijk om een recensie van een, door jou gelezen,  (e-) boek naar eigen keuze op Schrijverspunt te plaatsen.

Een recensie toevoegen?om een recensie toe te voegen! Wel eerst inloggen.


Een recensie is een goed hulpmiddel om een betere indruk te krijgen van eengratis40 boek. Je kunt hier de nodige recensies lezen. Leden van Schrijverspunt kunnen hier zelf een recensie toevoegen. Voor alle duidelijkheid: de recensenten zijn onafhankelijk en de kwaliteit van een boek bepaalt de inhoud van de recensie. Schrijverspunt is  niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier geplaatste recensies!

Kutouders - E. Jesty

9789402241099

Kutouders is een indrukwekkende gedichtenbundel over seksueel misbruik, geschreven door het slachtoffer zelf om het verleden te kunnen verwerken. 

Het is geen dik boek, het bestaat uit 44 pagina's en je hebt het snel uit. De gedichten zijn eenvoudig, maar dat zorgt er misschien juist wel voor dat ze extra binnenkomen. Want deze gedichten raken je diep. Het misbruik wordt niet letterlijk uitgesproken, maar het is overduidelijk dat dit wel het onderwerp is. Ze zijn geschreven in duidelijke taal, voor iedereen te begrijpen, en komen recht uit het hart van de schrijfster. 
Het boek is mooi vormgegeven, met prettig leesbare lettertypes en kleine illustraties. 

Kutouders is geen 'fijn' boek om te lezen, maar wel indrukwekkend en ontroerend. Het geeft een open en eerlijke blik in de gevoelens van een slachtoffer van incest, en dat raakt diep. 

Beoordeling:
ster ster ster ster  


ISBN: 9789402241099
Uitgever: Boekscout
Uitgave: E-boek
Verkoopprijs: 14.99
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018
https://www.lekkerboek.nl/