Voor schrijvers, door schrijvers
In deze rubriek kun je informatie over boeken van (nog) minder bekende auteurs vinden. Een mooie manier om kennis te maken vinden wij. Voor onbekende auteurs is het erg lastig om eigen werk te publiceren en met name onder de aandacht te brengen van lezers. Jouw aandacht en wellicht aankoop voor deze boeken stelt men dan ook erg op prijs. Heb je een hier opgenomen boek al gelezen? Geef dan je reactie bij de betreffende titel. Dat is voor andere lezers extra informatie.
Aantal hits: 1348

Hoe werkt het?

Je wilt je boek promoten en Schrijverspunt helpt je daarbij. In deze rubriek kun je informatie geven over je boek. Titel, auteur, ISBN, verkoopprijs, etc. Binnenkort een boekpresentatie? Voor jou promotie en voor de lezer een mooie manier om kennis te maken met werk van (nog) minder bekende auteurs. Geef je je boek uit in eigen beheer? gratis1Dan is dit je kans voor extra promotie. Elke auteur en/of uitgever is welkom om hier zijn/haar boek te promoten!
Klik onderaan deze pagina op 'Commentaar' en start een nieuw item om het nieuws van jouw boek met ons te delen. Bezoekers kunnen, desgewenst reageren op jouw bericht. Onnodige (spam, reclame, etc.) berichten verwijderen we.
 

Reacties   

# Tranendal en Zonnestraaljolanda smits 01-07-2020 12:07
In deze bundel vind u mijn gedichten die ik gemaakt heb om mensen een steuntje in de rug te geven en aan de andere kant gedichten die ik geschreven heb waar de blijdschap vanaf straalt, met de hoop dat u ook gaat stralen.

Veel leesplezier toegewenst.

e-book: https://www.dordtsebestseller.nl/books/86760
boek: https://www.dordtsebestseller.nl/books/85947
# Hongarije. Parel van het voormalig Oostblok.jolanda smits 26-06-2020 20:36
Mijn nieuwe boek 'Hongarije. ' is gepubliceerd! Via Boekhandel Vos & Van Der Leer, net als mijn gedichtenbundel Tranendal en zonnestraal een aantal jaar geleden.

Dit boek gaat over Hongarije.
In dit boek deel ik onze ervaringen in Hongarije en die mix ik met informatie over de geschiedenis, de taal, dorpen en steden en dergelijke.
Het doel is inspireren en vermaken.
Hier en daar (wat meer) foto´s die zo leuk zijn dat ik ze graag wil delen en om bij sommige dingen een beeld te kunnen geven.
Een fotoalbum is het echter absoluut niet.
Er zijn ook hoofdstukken zonder foto´s.
Het is een luchtig en makkelijk weg te lezen boek.

Kijk snel op
https://www.dordtsebestseller.nl/books/231221
# RE: BoekpromotieMarit van Santen 12-06-2020 23:15
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. mmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmm
# RE: BoekpromotieIngrid Karsten 16-05-2020 23:40
Mijn boek het geheim is een half jaar geleden verschenen na een reéditie. Het gaat over een oud echtpaar en hun huishoudelijke hulp Saskia. Er speelt een geheim in het verleden van Micha Bosma. Ze houdt nog steeds van haar overleden man die omgekomen is in een concentratiekam p. Zijn naam is Samuel. Maar Hein heeft het altijd geweten en pempert haar met liefde en zorg. Het tweede deel gaat over de tweede wereldoorlog waarin Micha alleen is en huivert. Het is oorlog en het is koud. Ze wacht op haar man die nooit meer zal terugkeren.

Het geheim
verkrijgbaar bij bol. com met reviews
prijs: 14,95
# van niks tot alleseduard bering 03-05-2020 10:12
Mijn nieuwe boek 'Van niks tot alles ' is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige - tijdelijke - writers blocks en wat 'geniale ingevingen' is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via Brave New Books en daar is het onder andere ook te koop.

De Schrijver.
E. Bering is 36 jaar en heeft in 2014 zijn eerste Engelstalige gedichtenbundel Deep Thoughts uitgegeven. Nu heeft hij een bundel vol met Nederlandstalig e gedichten.
Hij schrijft vanuit eigen ervaring. Hij denkt graag na over de les van alles wat hij mee maakt en hoe hij anderen met deze lessen kan helpen. een boek vol mooie gedichten.
ISBN: 9789464058604
verkoopprijs 29.99 euro
# Waarom moet ik u tegen jou zeggen?Karin Driegen 29-04-2020 15:14
Een roman over een huwelijk tussen een Nederlandse vetzetsstrijder en een Duitse immigrante tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Tegen de achtergrond van een Gronings grensdorp in de Tweede Wereldoorlog, volgen we het huwelijk van een Nederlandse verzetsstrijder en een Duitse immigrante. Douwe vecht voor de vrijheid, terwijl Minnie alles op alles zet om hun gezin te voeden. Door haar afkomst wordt ze geconfronteerd met anti-Duitse sentimenten van haar dorpsgenoten en voelt zij zich alleen staan. Als ze haar man verdenkt van een verhouding met een koerierster, raakt ze vertwijfeld en wordt ze verteerd door jaloezie. Vlak voor de bevrijding wordt Douwe verraden, opgepakt door de nazi’s en gefusilleerd. De koerierster pleegt zelfmoord. Minnie wordt gekweld door schuldgevoelens als blijkt dat haar achterdocht ongegrond was. Kan ze zichzelf ooit vergeven?
ISBN:9789090327 068 en ISBN voor E-book 9789464060409
# Door zijn ogenCheryl De Vries 29-04-2020 15:07
Camil is geboren en getogen op een tropisch eiland, maar vertrekt op jonge leeftijd naar Europa om zijn dromen waar te maken. Muziek is de liefde van zijn leven, maar vanaf jongs af aan komt hij erachter dan hij een bijzondere aantrekkingskra cht heeft op vrouwen. De muziekwereld heeft hem overal gebracht, maar na de zoveelste pijnlijke relatiebreuk besluit hij alles achter te laten en terug te gaan naar zijn geboorteland. Hij wordt met open armen verwelkomd door zijn vader, van wie hij door de jaren heen vervreemd is geraakt. De hoop op ware liefde heeft hij niet meer, maar op een feest van een oude vriend van hem komt hij Ava tegen en hij raakt betoverd door haar mooie ogen. Ava heeft haar eigen demonen en samen ontdekken ze dat toeval niet bestaat.

ISBN: 9789402144345 e-book
ISBN: 9789402133875 paperback

Uitgever: Brave New Books

Prijs: Paperback 24,46 euro
Prijs: e-book 24,05 euro

Beide verkrijgbaar via bol.com
# Interne Keukensteven de schaepmeester 29-04-2020 15:01
Interne Keuken verschijnt op 18 November.

ISBN 978-94-6266-401-2

Prijs: 13,99 euro.https://www.schrijverspunt.nl/templates/yootheme/cache/cover_boek-1237a02c.webp
# Humanimals saga: opkomst van de hybridenMichael Waal 29-04-2020 14:57
In een post apocalyptische wereld met ongelijke mensenrechten heeft bij sommige mensen een specifieke verandering in hun DNA plaats gevonden. Dit zeldzame alfagen maakt een combinatie mogelijk tussen mens en dier zonder uiterlijke veranderingen. Medius wordt achterna gezeten door het leger van de Heilige Raad zonder te weten waarom. Khadija, een vrijheidsstrijd er van het verzet Libertus is ook op zoek naar hem en heeft daarnaast haar eigen missie. Hoewel het alfagen als een fout wordt gezien, besluit Valeri haar invloedrijke familie achter te laten. In Citadel, waar de transformatie plaatsvindt ontmoeten ze elkaar en een mysterieuze man, die een revolutie wil starten. Geconfronteerd door het verleden als mens en toekomst als humanimal, zullen ze allemaal een belangrijke rol spelen in het lot van de wereld.

ISBN: 9789463899376
Boekscout uitgeverij
Verkoopprijs: 22.50
www.boekscout.nl (webwinkel)
www.mjw2112.nl
# De verloren Duitse duikbootHerman Mertens 29-04-2020 14:54
The lost German U boat

Het avontuur lonkt voor enkele jongemannen die pas afgestudeerd zijn. Voordat ze hun werkleven aanvatten, besluiten ze om met een zeilboot op wereldreis te trekken. In een haven waar ze mee carnaval vieren, leren ze enkele meisjes kennen die ze uitnodigen op hun schip. Wanneer dat schip ergens op een onbewoond eiland vastloopt, moet de schade hersteld worden. Twee koppeltjes gaan op zoek naar vers fruit en stuiten op een verstopte Duitse duikboot met een gigantische goudschat aan boord. De meisjes krijgen een krat vol goud en worden weer afgezet in hun dorp. Maar wat niemand kon vermoeden, is dat er nog gevluchte nazi’s zitten die weten dat er in 1943 een duikboot met een enorme goudschat van de radar verdween en onvindbaar bleef. En als ze horen dat de vrienden weten waar de duikboot ligt … Het avontuur wordt groter dan iemand had kunnen denken.
# Wie zorgt er nu voor mij?Patricia van Ravenstein- van Hooft 29-04-2020 14:50
Het gevoel van angst en machteloosheid van een jong kind. Dit boek beschrijft de grote impact die een alcoholverslavi ng op een persoon én zijn omgeving kan hebben. Neele beschrijft gebeurtenissen die ze als lagereschoollee rling niet begrijpt, maar door de jaren heen steeds beter kan plaatsen. Ze wordt steeds vaker geconfronteerd met leugens van haar vader en pesterijen op de middelbare school. De dialogen en gedachten die elkaar afwisselen, vullen elkaar volledig aan, waardoor je als lezer meegezogen wordt in het verhaal.

Patricia van Ravenstein- van Hooft (1972) is geboren in Nederland. In 2007 is ze met haar man en 3 zonen verhuisd naar België. Het schrijven van een boek is altijd een wens geweest van haar. Begin 2016 is ze aan dit boek begonnen. Haar eerste boek. Nu, februari 2020 is het daadwerkelijk helemaal af.

ISBN: 9789464030112
Verkoopprijs: € 16,99

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Dit artikel delen?