Loading...

Een fragment (een pagina, een afbeelding, een gedeelte van de tekst, etc.) geeft soms een aardig idee over de rest van een boek. Bezoekers krijgen d.m.v. een boekfragment kans om kennis te maken met het boek van de betreffende auteur. Auteurs stellen het op prijs als je een reactie geeft.
Door auteurs geschreven teksten worden niet gecorrigeerd of geredigeerd door de redactie van Schrijverspunt.

Zelf ook een boekfragment uit jouw boek toevoegen? Dat is mogelijk en gratis, als je boek vrij te koop is. Vergeet niet om behalve het fragment ook de titel, auteur, ISBN, prijs, etc. te vermelden.

Vakantie Naar De Hel

Haar ogen volgden de mensen die in de richting van het zwembad liepen, maar werden groot van schrik toen ze zag dat ze zich uitkleedden en naakt op een zonnebed gingen liggen. Snel trok ze zich in haar kamer terug en bleef er verward staan, maar toen ze een luid gejoel hoorde, liep ze het balkon weer op en zag tot haar ontsteltenis nog meer naakte mensen. Toen ze constateerde dat er veel meer vrouwen dan mannen waren en dat de vrouwen allemaal klein, slank en blond waren, voelde ze een misselijkmakende prop in haar maag; het leek wel of ze in een seksclub terecht was gekomen.
Wisten Rita en Namba wat zich hier afspeelde? Dat moest toch wel? Het was wel heel toevallig dat nu zij er was, opeens naakte mensen bij het zwembad lagen, maar waarom hadden ze haar daar niets van verteld?
De prop in haar maag scheen zich in omvang te verdubbelen, toen ze besefte dat zij er hetzelfde uitzag als al die naakte vrouwen.
Niet wetend wat ze ervan moest denken, zonk ze op een stoel neer. Ze dacht aan Robert, die Namba niet vertrouwde. Ze werd opeens bang.
'Waarom ben ik hier?' fluisterde ze. 'Waarom zien al die meisjes er hetzelfde uit als ik?'
'Nou niet in paniek raken,' pepte ze zichzelf op, toen ze de ergste schrik had verwerkt. 'Namba en Rita hebben hier vast wel een verklaring voor.'
Haar verwarring slikte ze weg, toen ze naar hun kamer liep. En in plaats van haar vuisten op hun deur te rammen – wat ze het liefst zou doen – klopte ze bescheiden aan.
Nadat ze het nog twee maal had moeten herhalen, opende Namba de deur. Hij droeg alleen een short en keek haar beduusd aan.
'Wat is er, Rowena? Waarom maak je ons wakker?'
'Ik wil even zeggen dat er allemaal naakte mensen bij het zwembad liggen, is dat normaal?' De frons die op zijn voorhoofd kwam, maakte haar nog ongeruster. 'En de vrouwen zien er allemaal hetzelfde uit als ik!'
'Kom maar even binnen.' Namba nam haar hand en ging met haar op het bed zitten waar Rita half slapend, overeind kwam.
'Wat is er aan de hand?' vroeg ze versuft.
'Rowena is geschrokken van die blote mensen bij het zwembad,' legde Namba uit.
'Verdomme! Namba! Heeft je oom zelfs nu niet het fatsoen gehad om die orgiën ergens anders te houden? Hij weet toch dat we met een jong meisje op bezoek komen?' Ze schudde gefrustreerd haar hoofd. 'Soeche is werkelijk onuitstaanbaar.'
Rowena keek vragend van de een naar de ander. Ze begreep er niets van. Waar was die lieve oom gebleven waar ze het steeds over hadden?
Dit artikel delen?
Pin It

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief