Loading...

Een fragment (een pagina, een afbeelding, een gedeelte van de tekst, etc.) geeft soms een aardig idee over de rest van een boek. Bezoekers krijgen d.m.v. een boekfragment kans om kennis te maken met het boek van de betreffende auteur. Auteurs stellen het op prijs als je een reactie geeft.
Door auteurs geschreven teksten worden niet gecorrigeerd of geredigeerd door de redactie van Schrijverspunt.
Bij de laatste poll kwam duidelijk naar voren dat er minder behoefte is aan de rubriek 'Boekfragment'. Gezien dat resultaat hebben we besloten die rubriek over enige tijd te beëindigen. Het is nu niet meer mogelijk om een boekfragment toe te voegen. Bestaande boekfragmenten blijven nog een beperkte periode online.

Ondersteunende diensten. Boekfragment

Achter haar aan beklom Wim de trappen naar de zolderetage. Omhoogkijkend, kon hij het grootste deel van haar met nylonkousen bedekte dijen zien. Het zolderkamertje zag er schoon en opgeruimd uit. Onder een dakkapel stond een eenpersoonsbed. Nogmaals bedankte hij haar, zonder haar een vergoeding aan te bieden, maar zij wuifde het weg met een elegant handgebaar, om vervolgens de trap naar de eerste etage af te dalen. Aarzelend volgde hij haar. Op de overloop aangekomen, pakte zij Wim bij de hand en trok hem haar slaapkamer binnen. Zijn hart bonsde. Het was er donker. Zonder zijn hand los te laten knipte zij een bedlampje aan. Vervolgens haalde zij Wim naar zich toe om hem langdurig te zoenen. Zij plaatste hierbij haar handen op zijn wangen. Hij voelde een erectie opkomen en realiseerde zich dat hij niet meer wist welke kleur haar ogen hadden. Daphne sloeg haar armen om zijn nek. Hierna begon ze hem langzaam te ontkleden. Naakt stond hij tenslotte in haar armen, met alleen zijn sokken nog aan, waarop hij op haar verzoek haar zomerjurk voorzichtig over haar hoofd heentrok. Zij verwijderde haar haarband en ondergoed, stapte uit haar schoenen. Wim bewonderde haar borsten. Alhoewel ze slechts een beetje hingen, knielde hij voor haar en ondersteunde ze beide met zijn omhoog geheven handpalmen. Zijn neus stak hij in haar navel.

‘Wat doe je nou toch?’, fluisterde zij. Wim trok zijn neus uit haar navel terug. ‘Ik lever ondersteunende diensten, net als je vriendin. Ik ben vanaf nu jou borstenhouder. Niet dat ze het nodig hebben, maar uit respect.’ Daphne liet een vrolijk gelach horen en woelde met haar handen door zijn haar. “Je bent een hele aparte jongen, weet je dat?’ Zij ging op de bedrand zitten en trok Wim naar zich toe.
Dit artikel delen?
Pin It
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief