Loading...

Een fragment (een pagina, een afbeelding, een gedeelte van de tekst, etc.) geeft soms een aardig idee over de rest van een boek. Bezoekers krijgen d.m.v. een boekfragment kans om kennis te maken met het boek van de betreffende auteur. Auteurs stellen het op prijs als je een reactie geeft.
Door auteurs geschreven teksten worden niet gecorrigeerd of geredigeerd door de redactie van Schrijverspunt.
Bij de laatste poll kwam duidelijk naar voren dat er minder behoefte is aan de rubriek 'Boekfragment'. Gezien dat resultaat hebben we besloten die rubriek over enige tijd te beëindigen. Het is nu niet meer mogelijk om een boekfragment toe te voegen. Bestaande boekfragmenten blijven nog een beperkte periode online.

De Prijs voor lust | Iris Blauw

Erotisch café

Gespannen belt Fabian aan bij het erotisch café. ‘Club Samen’ is in grote witte plakletters op de verduisterde ramen op de begane grond geplakt. Verder heeft het pand geen opvallende kenmerken. Het ziet eruit als een normaal gebouw. Maar ja, wat had ik dan verwacht? Een etalage waarin knappe dames zich naakt presenteren in tl-licht? Of een buitengevel volgehangen met dildo’s?
          De synthetische stof van mijn jurkje irriteert mijn huid. Ik heb overal jeuk, maar ik ben te opgewonden om me hierdoor te laten afleiden. Het grote avontuur gaat eindelijk beginnen. Mijn wens voor meer spanning komt vanavond uit. Ik had nooit verwacht dat Fabian dit avontuur met mij zou aangaan, want wat was hij gekwetst toen ik hem een tijdje geleden thuis in een sexy outfit had opgewacht. Hij was verrast, maar niet in positieve zin. ‘Je bent toch geen hoer?’ was het enige wat hij had geroepen, voordat hij de trap afstampte en zijn troost zocht bij een fles whisky. Nee, een hoer ben ik niet, maar ben je dat per definitie als je van spannende seks houdt?
          Een brede, kale man opent de donkergroen geschilderde voordeur en hij laat zijn ogen over ons heen glijden.
Van top tot teen worden we bekeken.
          ‘Alleen sexy kleding,’ bromt de man.
          Nerveus grijp ik naar de rits van mijn jas en trek deze snel open. Hij knikt goedkeurend en houdt de deur iets verder open, zodat we er langs kunnen.
          Ik volg Fabian naar binnen door de smalle, hoge gang die naar de barruimte leidt. Wat is het hier warm. De uitsmijter loopt achter ons aan en hij wenkt naar een Aziatische dame met lang blond haar, die aan de bar zit. Ze loopt gracieus naar ons toe. Ik zie dat de vrouw eigenlijk een man is en ik schraap mijn keel. Zijn zilvergrijze glitteroogschaduw grenst tot aan zijn wenkbrauwen en op zijn lippen zit een flinke laag roze lipgloss, met een zwart getekend lijntje op de randen.
          Eenmaal bij ons aangekomen, steekt de langharige man zijn hand uit. Een opmerkelijk vrouwelijke hand met felrood gelakte nagels.
          ‘Hai, zeg maar Mel, niemand zegt hier zijn echte naam,’ zegt hij met een zware stem.
          Fabian verstijft.
          Vlug schud ik de hand van Mel, alsof het dagelijkse kost is voor mij om een man met borsten en een dikke laag plamuur op zijn gezicht de hand te schudden. Ik stel ons voor.
          ‘Dit is mijn ma..., uh, ik bedoel, dit is Mark. En ik ben Eva.’
Waar haal ik deze namen zo vlug vandaan? Maar veel tijd om hierover na te denken krijg ik niet want Mel legt de huisregels uit terwijl hij ons via verschillende ruimtes naar een kleedkamer brengt en ons alleen laat.
          Fabian en ik staan tegenover elkaar. We kijken elkaar aan, we zeggen niets. Ik trek mijn jas uit en ik verwissel mijn ballerina's voor mijn hoge hakken. Fabian heeft nog geen aanstalten gemaakt om zijn kleren uit te trekken en leunt tegen de kluisjes.
          Hij zucht. 'Misschien moet je maar alleen naar binnen gaan, Eva.'
          ‘Geen denken aan, Fa... Mark. Je had beloofd dat we dit samen zouden proberen, weet je nog?’ Ik tuit mijn lippen en kijk hem met mijn verleidelijkste blik aan. Hier krijg ik bijna alles mee voor elkaar. Zijn schouders zakken naar beneden en hij kijkt me twijfelachtig aan.
          ‘Ik zal je helpen, kom.’
          Voorzichtig duw ik hem op een bankje en ik trek zijn schoenen en sokken uit. ‘En in plaats van alleen morgenochtend, laat ik Max de hele week uit. Beloofd!’
          Een kleine lach verschijnt op zijn gezicht. ‘Dat zullen we nog wel eens zien.’ Hij stroopt zelf zijn broek naar beneden en legt deze in een kluisje. Hij draait zich om en ziet zichzelf in de spiegel. Bedenkelijk kijkt hij naar zijn nieuwe boxershort.
          ‘Het is niet dat ik me schaam voor mezelf, maar ...’ Via de spiegel glijdt zijn blik naar mijn te korte rokje. Er schuilt verachting in zijn ogen.
          ‘Kom, we gaan,’ zeg ik opgetogen. ‘De volgende keer mag jij kiezen wat ik aantrek.’ Snel draai ik het kluisje op slot en duw mijn man, voordat hij zich nog bedenkt, richting de deur. Ik pak zijn hand en we lopen samen de weinig verlichte ruimte in.

Dit artikel delen?
Pin It

Boekpromotie

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief