Loading...

Een fragment (een pagina, een afbeelding, een gedeelte van de tekst, etc.) geeft soms een aardig idee over de rest van een boek. Bezoekers krijgen d.m.v. een boekfragment kans om kennis te maken met het boek van de betreffende auteur. Auteurs stellen het op prijs als je een reactie geeft.
Door auteurs geschreven teksten worden niet gecorrigeerd of geredigeerd door de redactie van Schrijverspunt.
Bij de laatste poll kwam duidelijk naar voren dat er minder behoefte is aan de rubriek 'Boekfragment'. Gezien dat resultaat hebben we besloten die rubriek over enige tijd te beëindigen. Het is nu niet meer mogelijk om een boekfragment toe te voegen. Bestaande boekfragmenten blijven nog een beperkte periode online.

De Blauwe Diender

Met knikkende knieën liep ik via de pikdonkere woonkamer richting keuken. Mijn hart ging als een gek tekeer. Natuurlijk wist ik wel wat ik kon verwachten, maar toen ik in het donker tegen het lijk aanliep, stond het bonkende hart bijna stil. De rillingen en het koude zweet liepen over mijn rug. De man had zich in de deuropening van de kamer naar de keuken opgehangen. Ik zocht automatisch naar de schakelaar en toen de lamp in de keuken aanging, keek ik recht in het gezicht van de man. Hij had zijn ogen gesloten, zijn dikke opgezwollen tong hing een stukje uit zijn mond. Hij droeg slechts een onderbroek en grijze geitenwollen sokken. Met een lichte hapering in mijn stem riep ik naar mijn collega dat het positief is.

De Blauwe Diender - Jacques Smeets
Dit artikel delen?
Pin It
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief