Loading...

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

boekwinkel1Welkom in de boekwinkel van Schrijverspunt. Vind hier je boek. Maak een keuze qua genre  om verder te selecteren of maak gebruik van onze zoekfunctie als je wilt zoek op auteur of titel.

Yu Hersenspinsels - Wim Brus

yuhersenspinsels
Misdaadverslaggever Yulie Chan heeft zich vastgebeten in een zaak, waarin zij wil aantonen dat een man onterecht gevangen zit voor een moord. Familie en vrienden van het slachtoffer maken zich sterk om dit onderzoek te dwarsbomen. Zij zijn ervan overtuigd dat de gedetineerde de moord heeft gepleegd. ...Lees meer
€ 18,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Misdaadverslaggever Yulie Chan heeft zich vastgebeten in een zaak, waarin zij wil aantonen dat een man onterecht gevangen zit voor een moord. Familie en vrienden van het slachtoffer maken zich sterk om dit onderzoek te dwarsbomen. Zij zijn ervan overtuigd dat de gedetineerde de moord heeft gepleegd. De tegenstanders gaan zo ver, dat Yulie meerdere keren wordt geterroriseerd en bedreigd. Samen met Kylie, een bevriende politie-inspecteur en Libby, een vriendin die in het verleden haar sporen bij de politie heeft verdiend, duikt zij dieper in de zaak.

Via haar krantenpagina in een dagblad en een misdaadprogramma op televisie, waarvan zij deel uit maakt, bereiken haar verzoeken van lezers en kijkers onopgeloste zaken onder haar hoede te nemen. Eén e-mail wekt haar aandacht. Een man wordt gestalkt door een voor hem onbekende vrouw en hij beweert dat de stalker tevens zijn vrouw heeft vermoord. Yulie en Libby besluiten met de man in zee te gaan. Naarmate de zaken vorderen, groeit het vermoeden dat achter beide zaken dezelfde dader zit.

Specificaties

Wim Brus
9789462663145
Schrijverspunt
280
Paperback
Mannen, Vrouwen
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail: