Voor schrijvers, door schrijvers

Wandelen in de Maasvallei - Annet Duits / Bert Notermans

Deze wandelgids langs de Limburgse Maas leidt u door de geschiedenis en de geologie van Limburg. Hoe komt het dat op de hoger gelegen stukken grind voorkomt?. Wat hebben de Mookerhei, de Meinweg en de Brunssummerheide gezamenlijk? De geschiedenis van Limburg zit niet alleen zit in gebouwen en gebrui ...Lees meer
€ 10,90


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Deze wandelgids langs de Limburgse Maas leidt u door de geschiedenis en de geologie van Limburg. Hoe komt het dat op de hoger gelegen stukken grind voorkomt?. Wat hebben de Mookerhei, de Meinweg en de Brunssummerheide gezamenlijk? De geschiedenis van Limburg zit niet alleen zit in gebouwen en gebruiken maar vooral ook in de grond.

De wandelingen bestrijken geheel Limburg, van het uiterste zuiden tot het hoogste noorden en brengen u naar de mooiste plekjes langs de Maas. Annet Duits is een ervaren wandelaarster en heeft eerder met Bert Notermans de wandelgids 'Langs Zuid-Limburgse kastelen' geschreven.

Met vele foto's, duidelijke kaarten, goede beschrijvingen en uitgebreide informatie over alles wat u ziet en vooral ook niet ziet!
Annet Duits / Bert Notermans
9789491561030
TIC
120
Paperback
Mannen, Vrouwen
2012
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail: