Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Langs kruisen en kapellen - Matheu Bemelmans

Veel religieus erfgoed in Limburg staat gewoon buiten, in de vrije natuur. In Zuid-Limburg staan veel meer kruisen dan kapellen. In sommige dorpen is er bij wijze van spreken om het andere huis wel een kruisbeeld tegen de gevel te vinden. In Noord-Limburg zijn juist veel meer kapellen te vinden. De ...Lees meer
€ 12,50


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Veel religieus erfgoed in Limburg staat gewoon buiten, in de vrije natuur. In Zuid-Limburg staan veel meer kruisen dan kapellen. In sommige dorpen is er bij wijze van spreken om het andere huis wel een kruisbeeld tegen de gevel te vinden. In Noord-Limburg zijn juist veel meer kapellen te vinden. De afstanden tussen de objecten zijn daar weliswaar veel groter, maar de schoonheid van de kapellen is die tocht meer dan waard.

In dit boekje zijn 12 nieuwe wandelingen van 7 tot en met 18 kilometer lengte gebundeld. Het zijn op de eerste plaats prachtige wandelingen, dwars door héél Limburg die langs de mooiste, vaak verstilde plekken gaan die kruisen en kapellen het best tot hun recht laten komen. Over heuvels, langs kanalen en rivieren en door bossen, over heide en door typisch Limburgse dorpen, waar het goed toeven is.

Met overzichtelijke kaarten, duidelijke beschrijvingen en veel achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden.
Matheu Bemelmans
9789491561252
TIC
Paperback
2014
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...