BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Boekwinkel van Schrijverspunt
Welkom in de boekwinkel van Schrijverspunt. Bestel hier eenvoudig je boeken. Maak een keuze qua genre om verder te selecteren of maak gebruik van onze zoekfunctie als je wilt zoeken op auteur of titel.
Deelnemende uitgevers en/of auteurs kunnen hier, door eerst in te loggen, verdere mogelijkheden van dienstverlening bekijken.

Je winkelwagen...

Gewoon een Tussenvorm - Lidwi de Groot en Tom Pauka

Als kind werd Jantijn al vaak Jantje genoemd. Haar moeder vond dat een vorm van afglijden, maar het was wel hoe Jantijn zich voelde, meer jongen dan meisje. Als het verhaal begint is ze aan de tweede helft van haar leven begonnen en wil ze alsnog worden wat ze eigenlijk altijd geweest is: een jongen ...Lees meer
€ 15,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Als kind werd Jantijn al vaak Jantje genoemd. Haar moeder vond dat een vorm van afglijden, maar het was wel hoe Jantijn zich voelde, meer jongen dan meisje. Als het verhaal begint is ze aan de tweede helft van haar leven begonnen en wil ze alsnog worden wat ze eigenlijk altijd geweest is: een jongen. Twee mensen spelen een sleutelrol bij de gebeurtenissen die dan volgen, haar vriendin Leah die graag wil blijven denken: ik ga de stad in met mijn vriendin, en haar broer Hindrik die als levenstaak ziet om Jantijn te beschermen, tegen wat dan ook, en tegen elke prijs. Gewoon een tussenvorm is dus een verhaal over onuitwisbare identiteit, maar ook het verslag van een onrustbarende obsessie.
Lidwi de Groot en Tom Pauka
9789462662827
Schrijverspunt
152
Paperback
Mannen, Vrouwen
2017
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Login of registreer om een reactie te plaatsen