Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Gespook in Grave - Ruud Schoppema

Episch verhaal bestaande uit voorspel, 3 delen en naspel in 52 kwatrijnen met gekruist rijm. Twee zussen willen een familievloek, ontstaan in 1881 te Grave, opheffen. Daarvoor moeten zij trouwen en hun echtgenoot vermoorden. Dit gebeurt in samenspraak met een sinistere verschijning, die een dubbelr ...Lees meer
€ 9,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

Episch verhaal bestaande uit voorspel, 3 delen en naspel in 52 kwatrijnen met gekruist rijm.

Twee zussen willen een familievloek, ontstaan in 1881 te Grave, opheffen. Daarvoor moeten zij trouwen en hun echtgenoot vermoorden. Dit gebeurt in samenspraak met een sinistere verschijning, die een dubbelrol speelt en ze hun eigen duisternis laat ontdekken.

Dertig jaar na het overlijden van de zussen, krijgt de huidige bewoner van hun ouderlijk huis nachtmerries. Het zijn waarschuwingen, zoals de echtgenoten van de zussen ook ooit gekregen hebben. Een brief van zijn tante spreekt eveneens over gevaar. Kan een seance uiteindelijk oplossing bieden? Of een goede kennis van hem?

 

Het naspel zal, als verantwoording, enig licht werpen in deze griezelige zaak. Daarin ligt mijn taak als vinder van deze gedichten, welke door dame Douce geschreven zijn. En ja, als noodlottige vinder.

Ruud Schoppema
9789462663282
Schrijverspunt
50
Paperback
Mannen, Vrouwen
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail: