Je winkelwagen...

In de eerste dingen - Robert Hower

Een man wordt in een trein verleid door een vrouw, wat zo'n indruk op hem maakt dat hij op zoek gaat naar zijn verleidster; een vrijwel onmogelijke opgave voor iemand met een zeevarend beroep en die geen idee heeft waar hij moet zoeken. De gedachte dat hij misschien een kind heeft verwekt, houdt hem ...Lees meer
€ 22,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Een man wordt in een trein verleid door een vrouw, wat zo'n indruk op hem maakt dat hij op zoek gaat naar zijn verleidster; een vrijwel onmogelijke opgave voor iemand met een zeevarend beroep en die geen idee heeft waar hij moet zoeken. De gedachte dat hij misschien een kind heeft verwekt, houdt hem zo bezig dat hij voor zijn mogelijke nakomeling jarenlang de gebeurtenissen van zijn leven opschrijft. Twee maal duikt in zijn leven iemand op die een link heeft met zijn verleden en waarvan hij denkt dat het zijn kind zou kunnen zijn. Beide keren is dat echter niet het geval. Omdat het kind onvindbaar blijft, stopt hij ten slotte met zijn aantekeningen.
Toch leiden die schijnbaar zinloze notities niet alleen tot de oplossing van de fatale aanslag op zijn leven, maar geven ze zijn nakomeling, die toch blijkt te bestaan, een indruk van zijn door verliezen getekende leven en de denkwereld die hem op de been hield.
Robert Hower
9789462662551
Schrijverspunt
384
Paperback
2017
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Login of registreer om een reactie te plaatsen