Voor schrijvers, door schrijvers

Langs Limburgse Wijngaarden - Kees Bos

Limburgse wijngaarden liggen vaak op nog onbedorven plekjes. Tussen de heuvels, langs rivieren en beken, in fruitteeltgebieden en zelfs aan de rand van de stad Maastricht zijn de mooiste wandelingen te maken. U ziet waar de laatste decennia de druiven worden gekoesterd die resulteren in heerlijke wi ...Lees meer
€ 10,90


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Limburgse wijngaarden liggen vaak op nog onbedorven plekjes. Tussen de heuvels, langs rivieren en beken, in fruitteeltgebieden en zelfs aan de rand van de stad Maastricht zijn de mooiste wandelingen te maken. U ziet waar de laatste decennia de druiven worden gekoesterd die resulteren in heerlijke wijnen.
Wandelaar Kees Bos schreef eerder de gids 'Vervoering in de Voerstreek', maar hij moet menigmaal in vervoering zijn geraakt tijdens zijn tochten en zoektochten naar de beste wandelwegen langs Limburgse wijngaarden.
Deze tochten hebben geresulteerd in 15 wandelingen van 7 tot 13,5 km lengte in Nederlands en Belgisch Limburg. Met goede routebeschrijvingen, veel informatie over de bezienswaardigheden, veel foto's en overzichtelijke kaarten.
Kees Bos
9789078407874
TIC
120
Paperback
Mannen, Vrouwen
2011
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail: