Loading...

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

boekwinkel1Welkom in de boekwinkel van Schrijverspunt. Vind hier je boek. Maak een keuze qua genre  om verder te selecteren of maak gebruik van onze zoekfunctie als je wilt zoek op auteur of titel.

Sleutelkinderen - Hans Lenstra

sleutelkinderen
Mort Grun is een 12-jarige, weinig opvallende jongen. Samen met zijn moeder en Teckel woont hij in een bos bij Paterswolde. Mort heeft een bijzondere gave. Hij voorvoelt gebeurtenissen en kan daarmee situaties en levende wezens beïnvloeden. Op een dag vindt hij een sleutel waarmee hij naar 'Maa' ka ...Lees meer
€ 16,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Mort Grun is een 12-jarige, weinig opvallende jongen. Samen met zijn moeder en Teckel woont hij in een bos bij Paterswolde. Mort heeft een bijzondere gave. Hij voorvoelt gebeurtenissen en kan daarmee situaties en levende wezens beïnvloeden. Op een dag vindt hij een sleutel waarmee hij naar 'Maa' kan reizen, een land vol magische wezens waar men in middeleeuwse omstandigheden leeft onder het juk van een kwaadaardige keizer. Op zijn reis ontmoet hij een oude man die hem leert beter gebruik te maken van zijn gave om te voelen, omdat het ook een dodelijke uitwerking kan hebben. Zijn missie wordt gevaarlijk als hij ontdekt dat een klasgenootje ook in 'Maa' is en gevangen gehouden wordt door de wrede keizer Huroro.

Lukt het Mort zijn gave verder te ontwikkelen en zijn klasgenootje te bevrijden? Komen de kinderen terug naar Paterswolde en lukt het ze af te rekenen met het kwade?

Specificaties

Hans Lenstra
9789462663107
Schrijverspunt
162
Paperback
Young Adults
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail: