Loading...

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

boekwinkel1Welkom in de boekwinkel van Schrijverspunt. Vind hier je boek. Maak een keuze qua genre  om verder te selecteren of maak gebruik van onze zoekfunctie als je wilt zoek op auteur of titel.

Het Antiserum - Patricia Verlinde

hetantiserum
Een jaar na de zelfmoord van haar vader, lijken er eindelijk weer wat lichtpuntjes in Melanies leven te verschijnen wanneer ze Tristan ontmoet.Dit is echter van korte duur. Al snel komt ze in een aantal onverklaarbare situaties terecht, waardoor ze achter het bestaan komt van een verborgen wereld wa ...Lees meer
€ 19,99


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Een jaar na de zelfmoord van haar vader, lijken er eindelijk weer wat lichtpuntjes in Melanies leven te verschijnen wanneer ze Tristan ontmoet.
Dit is echter van korte duur. Al snel komt ze in een aantal onverklaarbare situaties terecht, waardoor ze achter het bestaan komt van een verborgen wereld waarover je normaal gesproken alleen in boeken leest. Een wereld waar haar vader klaarblijkelijk een hoofdrol in heeft gespeeld en waardoor zij nu doelwit is geworden van twee partijen die zijn verwikkeld in een eeuwenoude oorlog.
Samen met Tristan tracht Melanie de geheimen die haar vader zo goed voor haar verborgen probeerde te houden te ontrafelen en zo hun levens te redden. Hierbij wordt hun ontluikende liefde zwaar op de proef wordt gesteld.

Specificaties

Patricia Verlinde
9789082555455
Uitgeverij Willowtreez
290
Paperback
Mannen, Vrouwen, Young Adults
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail: