Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

De verborgen waarheid - Alexander Cammans

Uit een erfenis van Rachel en Ruud duiken onverwacht een verborgen oud manuscript, een adressenlijst en een medaillon op. De enige die het jonge koppel kan helpen met dit raadsel, verdwijnt op mysterieuze wijze na een verdacht telefoontje.Ten einde raad besluiten ze zelf op onderzoek uit te gaan. De ...Lees meer
€ 6,99


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Uit een erfenis van Rachel en Ruud duiken onverwacht een verborgen oud manuscript, een adressenlijst en een medaillon op. De enige die het jonge koppel kan helpen met dit raadsel, verdwijnt op mysterieuze wijze na een verdacht telefoontje.
Ten einde raad besluiten ze zelf op onderzoek uit te gaan. De enerverende speurtocht leidt al snel tot een aantal gevaarlijke ontmoetingen. Vrijmetselaars, het Vaticaan en Roma zigeuners blijken allemaal hun rol te spelen in een eeuwenoud gevecht.
Het medaillon staat symbool voor een geheime Orde die wordt opgejaagd door het Vaticaan. Hoe dichter ze bij de waarheid komen, hoe dichterbij ook de vijand komt waarbij moord en marteling niet worden geschuwd.
Als onbeduidende pionnen in een schaakspel zullen ze moeten vechten terwijl om hen heen de schaakstukken worden geëlimineerd. Zullen ze het eeuwenoude geheim ontrafelen voordat ook zij verdwijnen in de krochten van de geschiedenis?
Alexander Cammans
9789462660731
Schrijverspunt
350
E-boek
Mannen, Vrouwen, Young Adults
2014
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...