Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Bedankt! - diverse auteurs (e-boek)

Het zijn bijzondere tijden. Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep, de gevolgen raken ons allemaal. De druk van de getroffen maatregelen is groot en niemand die ons kan vertellen of het einde al in zicht is. We doen ons best om positief te blijven, al is dat soms lastig. Om in deze ingewikk ...Lees meer
Gratis


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Het zijn bijzondere tijden.
Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep, de gevolgen raken ons allemaal. De druk van de getroffen maatregelen is groot en niemand die ons kan vertellen of het einde al in zicht is. We doen ons best om positief te blijven, al is dat soms lastig.
Om in deze ingewikkelde periode mensen die actief zijn in cruciale beroepen of vitale processen een hart onder de riem te steken, combineerde Schrijverspunt de impact van de COVID 19-pandemie met een schrijfactie. De uitdaging was om in exact 100 woorden een verhaal of gedicht te schrijven waarbij een cruciaal beroep of vitaal proces in tijden van corona centraal staat, met een bundel van de vijftig boeiendste verhalen en gedichten als eindresultaat.
Een oprecht en welgemeend ‘Bedankt, harde werkers!’
 
Iedereen kan de bundel in elke boekenwinkel in België en Nederland kopen. Alleen op de website van Schrijverspunt is het e-boek van de bundel gratis beschikbaar voor de harde werkers zelf. Door gewoon een paperback van de bundel te kopen steun je deze actie.
 

Gratis e-boek voor alle harde werkers

Schrijverspunt stelt een gratis e-boek van de bundel beschikbaar voor elke Belgische of Nederlandse harde werker in deze coronacrisis. Vanaf nu is dit e-boek eenvoudig en gratis te downloaden op deze website. Leden van Schrijverspunt kunnen het e-boek daarnaast ook zelf gratis doorsturen naar werkers in de cruciale functies.
Na het afronden van je bestelling kun je het e-boek downloaden door in het menu van de boekwinkel naar MIJN WEBSHOP te gaan. Daar kun je het e-boek gratis downloaden.
diverse auteurs
9789462664449
Schrijverspunt
64
E-boek
Mannen, Vrouwen
2020
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Verwante artikelen

Resultaten 1 - 1 van 1
Nog geen bestelling...