Skip to main content

Balans in Geluk - Helene Noordeloos

9789462665286
Een doe-het-zelfboek voor mensen die aan persoonlijke ontwikkeling willen doen.   Gelukkig zijn wil zeggen dat je kunt accepteren en anticiperen. Hoe meer ontspanning je inbouwt in je dagelijkse leven, hoe gelukkiger jij je voelt. Je kunt zelfs gelukkig zijn in het ongelukkig zijn. Jui ...Lees meer
€ 12,80


  • Beschrijving
  • Specificaties
Een doe-het-zelfboek voor mensen die aan persoonlijke ontwikkeling willen doen.
 
Gelukkig zijn wil zeggen dat je kunt accepteren en anticiperen. Hoe meer ontspanning je inbouwt in je dagelijkse leven, hoe gelukkiger jij je voelt. Je kunt zelfs gelukkig zijn in het ongelukkig zijn.
Juist door de huidige corona-maatregelen komen de meeste mensen zichzelf nu tegen, hun verbeterpunten worden zichtbaar. Door zelf aan de slag te gaan met de thema’s van dit boek, biedt het je een handvat om jezelf meer balans toe te kennen, waardoor je de wereld om je heen (weer) krachtig tegemoet kunt treden.
 
Tijdens de zwangerschap van haar derde dochter besloot Helene Noordeloos (1965) mensen te gaan helpen die net als zij vastliepen in het leven. Terra Luna Praktijk voor Bewustwording was hierop een logisch vervolg. Door eigen ervaringen en het volgen van diverse studies heeft zij in de afgelopen vijftien jaar velen mogen helpen hun balans in spanning en ontspanning te (her)vinden.
Helene Noordeloos
9789462665286
Schrijverspunt
96
Paperback
2021