Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Baard! - Michael Troffaes

Stoere mannen met een peperkoeken hart...Dat is het uitgangspunt van BAARD! Een boek vol unieke, verrassende en ontroerende portretten, in woord en beeld, van - hoe kan het anders - mannen met baarden. Hoe trots en onverzettelijk ze soms ook ogen, achter hun stoere uiterlijk schuilt vaak een klein h ...Lees meer
€ 40,00


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Stoere mannen met een peperkoeken hart...
Dat is het uitgangspunt van BAARD! Een boek vol unieke, verrassende en ontroerende portretten, in woord en beeld, van - hoe kan het anders - mannen met baarden. Hoe trots en onverzettelijk ze soms ook ogen, achter hun stoere uiterlijk schuilt vaak een klein hartje.

Hier laten zij hun verborgen kant zien, vertellen open en goudeerlijk over hoe het leven hen tot nu behandeld heeft, met al zijn vreugdes en wanhoop en dromen voor de toekomst. Sommigen onder hen verloren alles, maar slaagden erin hun leven weer op te bouwen.

Daarom is dit boek bedoeld als een boodschap van hoop, kracht en troost.

De opbrengst van dit boek gaat naar het departement Kankeronderzoek van KU Leuven.


MICHAEL TROFFAES (Aalst, °1972)
Kreeg de smaak voor fotografie te pakken aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Aalst. Nadien zette hij zijn passie verder met een opleiding Grafische en Reclamevormgeving aan het KASK in Gent. Bewondert het werk van onder meer Carmen De Vos, Filip Naudts en Hiroshi Sugimoto. Evolueerde van snapshots en lomografie richting concertfotografie en studiowerk. Bij het fotograferen wordt Michael steeds gedreven door emotie, ontroering, de persoonlijkheid van het op zichzelf staande beeld. Niet de details zijn voor hem van belang, wel the big picture.
Michael Troffaes
9789462663824
Matador
178
Hardcover
Mannen
2019
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !