The Science of Being Well - Wallace D. Wattles & Bart van den Hoogen

Een gezond mens heeft duizend wensen, een ziek mens maar één: gezond zijn. We willen allemaal gezond zijn, gezond blijven en vitaal ouder worden.
The Science of Getting Rich, de meer dan 100 jaar oude klassieker van Wallace D. Wattles, heeft miljoenen mensen geïnspireerd en geholpen om bewust te worden van de kracht van onze gedachten. De opvolger is er nu eindelijk in een Nederlandse bewerking: The Science of Being Well (De Wetenschap van Gezond Zijn), een stap voor stap handleiding in het behouden en verbeteren van onze gezondheid. Een complete instructie in het gebruik van het Universele Gezondheidsbeginsel dat in ieder van ons schuilgaat, eenvoudig en zonder veel franje uitgelegd, zodat iedereen zonder kennis van metafysica het toch perfect kan volgen.
Onze gedachten beïnvloeden onze onbewuste lichaamsfuncties, maar in The Science of Being Well ontdekken we eveneens hoe we onze bewuste lichaamsfuncties zodanig kunnen uitvoeren dat het Gezondheidsbeginsel optimaal onze levenskrachtenergie kan gebruiken voor een leven van gezondheid en welzijn.
 
Auteur: Wallace D Wattles en Bart van den Hoogen 
Uitgever: Wellness Publishing
ISBN: 9789081229449
Verkoopprijs: € 16,90
Blz.: 144
Ben je de auteur van deze titel? Dan kun je hier boeken bestellen voor eigen verspreiding!
Hits: 555
Nog geen bestelling...

Review voor: "The Science of Being Well - Wallace D. Wattles & Bart van den Hoogen"

  • : Blz.144 - Prijs:€ 16,90
20.12.21
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig