Tekenen des tijds: klimaatontwrichting - Vir Mutatio

Dat het klimaat opwarmt is algemeen bekend. Ook bekend is dat zonder onverwijld en wereldwijd ingrijpen, die opwarming al op korte termijn een bedreiging vormt voor al het leven op de planeet.
Over (klimaat)technische oplossingen bestaat gelukkig al veel expertise. Het grote probleem ligt bij een klimaatvijandige economie, waarvan wereldwijd onvermijdelijk te weinig geld ter beschikking komt voor een fatsoenlijk onderhoud van klimaat en milieu, trouwens ook van de samenleving.
Dit economisch falen vormt de kwintessens van dit boek. Het voert vanuit een gedegen analyse tot nieuwe economische inzichten en voorstellen, waarin de funeste rol van geld is uitgespeeld. Ze zijn noodzakelijk om een heilloze afslag naar een voor de wereld catastrofale klimaatontwikkeling te keren.
Het boek is een uniek kompas voor het denken over klimaat- en mensvriendelijke economische structuren. Een navigatie zodanig gepresenteerd, dat een goed begrip van de argumenten niet alleen is voorbehouden aan economisch geschoolden.
 
Auteur: Vir Mutatio 
Uitgever: @Schrijverspunt
ISBN: 9789462664166
Verkoopprijs: € 17,50
Blz.: 196
Hits: 117
Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Tekenen des tijds: klimaatontwrichting - Vir Mutatio"

: Blz.196 - Prijs:€ 17,50