Patricia Perquin: Belevenissen op de Amsterdamse wallen

Patricia was een ambitieuze vrouw die midden in het leven stond. Na tegenslag bouwde ze in korte tijd een gigantische schuld op. Via een vriendin ging ze in de prostitutie op de Amsterdamse Wallen. Patricia was een ambitieuze vrouw die midden in het leven stond. Ze had alles wat haar hartje begeerde: fijne familie, een vriend, een goede baan, en heel veel fijne vrienden. Maar haar relatie liep stuk, ze verloor haar baan, en raakte het spoor compleet bijster. Om haar verdriet te verdringen, stortte ze zich in het nachtleven en ging ze helemaal los. Met alle gevolgen van dien. In een mum van tijd bouwde ze een gigantische schuld op die met een gewone baan in nog geen tien jaar was terug te verdienen. Via een vriendin kwam ze in de prostitutie terecht op de Amsterdamse Wallen. Wat ze daar allemaal meemaakte, tart het voorstellingsvermogen van ieder mens die deze wereld alleen maar van de buitenkant kent. Niets is wat het lijkt!

Dit boek bevat de aangrijpende verzamelde verhalen en columns die Patricia over haar prostitutieperiode op de Amsterdamse Wallen schreef. Een deel van deze openhartige bekentenissen verschenen eerder als feuilleton in Het Parool en het Algemeen Dagblad, de Libelle en de Santé.

  Valérie Lempereur is schrijfster en schreef grote interviews voor entertainmentbladen. Zo schreef ze o.a. voor De Telegraaf en Nieuwe Revu en had ze columns in het AD, Het Parool en Libelle. Ook schreef ze toonaangevende stukken voor Het Laatste Nieuws en bracht ze onthullende reportages uit in Nederland en België. Onder een pseudoniem schreef ze de bestsellers Patricia achter het raam op de Wallen en De meisjes van mevrouw de Wit. Ze schreef twee boeken over criminele organisatie De bende van Venlo. Lempereur was co-auteur van Mathilde & Co: de familie d 'Ambras, over de koningin van België. Ze schreef dit boek met medewerking van de koninklijke familie.

 

Ook verkrijgbaar als E-boek onder ISBN 9789462666382

Ook verkrijgbaar als luisterboek onder ISBN 9789462666474

 

Auteur: Patricia Perquin 
Uitgever: VL Publishing
ISBN: 9789491852039
Verkoopprijs: € 14,50
Blz.: 168
Ben je de auteur van deze titel? Dan kun je hier boeken bestellen voor eigen verspreiding!
Hits: 43
Nog geen bestelling...

Review voor: "Patricia Perquin: Belevenissen op de Amsterdamse wallen"

  • : Blz. 168 - Prijs:€ 14,50. Ook als luister- en e-boek