Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Jos Kremers: Chimaera, een dodelijk dilemma

'Chimaera’ is een synoniem voor ‘visioen’, het leitmotiv van deze thriller.

Een gewelddadig tafereel speelt zich af in een visioen dat Sander, een veertienjarige jongen, krijgt. Het gebeurt op zijn school en heeft een hoofdrolspeler die hij kent.
Een jaar later wordt dit visioen plotseling werkelijkheid. Later zal blijken dat alle beelden van alle visioenen op exact dezelfde manier werkelijkheid worden.

Tijdens een barbecue bij de buren krijgt Sander een visioen over Robbie, het buurjongetje. Het begin van een angstaanjagend vervolgverhaal. Geweld en complotten zijn de hoofdbestanddelen van de visioenen en escaleren tot ongekende proporties.De wetenschap dat deze situaties zich pas over meer dan twintig jaar zullen voordoen bezorgt hem een groot moreel dilemma.
Kan hij iets ondernemen om de werkelijkheid van die visioenen te voorkomen? En zo ja, hoe?

Jos Kremers (1949). In Brabant geboren en opgegroeid als oudste zoon van een bouwvakker. Hij begon met schrijven toen zijn partner ernstig ziek werd. Dit bracht hem een passie bij voor het schrijven. Sindsdien is hij continu bezig zichzelf te scholen in het schrijven. Een vast genre wil hij niet. Zijn interesses zijn zo breed dat een beperking van genre de creativiteit in de weg kan staan.


Auteur: Jos Kremers
Uitgever: Schrijverspunt
ISBN: 9789462667099
Verkoopprijs: € 17,95
Blz.: 224

+
+ In winkelwagen

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 145