Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Jeanine Lagendijk: Petrinella

Italië. Anno 1902. Petrinella, een vijftigjarige weduwe, leidt een rustig, zij het wat saai leventje. Samen met haar konijn woont ze in een groot huis op een verlaten erf. Ze heeft een groot geheim dat ze al dertig jaar met zich meedraagt en wat ze probeert te camoufleren door zwarte kleding te dragen. Maar ondanks haar goedheid en onzekerheid is Petrinella ook rebels. Tegen de rouwkleding, tegen de kerk en tegen haar buurvrouw, die uit het niets verschijnt en haar leven grondig op zijn kop zet.

In een schitterende, barre, winterse omgeving, omringd door bijgeloof en mystiek, werkt Petrinella zich vreselijk in de nesten. Onbedoeld ontpopt ze zich tot een kidnapper en bijna tot een moordenares.
Een uitweg lijkt onmogelijk. Tot ze een absurd plan bedenkt.

Jeanine Lagendijk (1976) bezit samen met haar Italiaanse partner een authentiek huis met een olijfboomgaard in een Italiaans gehuchtje. Haar liefde voor Italië komt tot uiting in haar boeken, waarin ze uiterst beeldend en pakkend de personages tot leven weet te wekken.

“Petrinella is romantisch, spannend, humoristisch, ontroerend en onvoorspelbaar ”

“Je kunt niet anders dan van de vrouw Petrinella houden “

 
Auteur: Jeanine Lagendijk 
Uitgever: Schrijverspunt
ISBN: 9789462666832
Verkoopprijs: € 19,50
Blz.: 262
+ In winkelwagen

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 312