Govert Schilling: Hallo, is daar iemand?

Jij woont op de aarde. Samen met een heleboel andere mensen en dieren. Er leeft van alles op onze planeet. Maar de aarde is niet de enige planeet in het heelal. Zou het kunnen... dat er leven op andere planeten is? Als hier op aarde leven is ontstaan, is het misschien ergens anders ook wel gebeurd: vreemde dieren, groene mannetjes, of misschien wel super-intelligente wezens? Waar zou dat dan kunnen zijn en hoe komen we daar achter?

In ons eigen zonnestelsel is er al naar gezocht. Op de planeten Mercurius en Venus is het veel te heet voor leven. Op Mars is het waarschijnlijk te koud. Toch zijn er misschien ooit Mars-bacteriën geweest.
Maar er zijn ook planeten bij andere sterren. Daar zit vast wel een planeet tussen die veel op onze aarde lijkt. Zou daar iets kunnen leven? En hoe kom je daar achter?

En als er buitenaards leven is, hoe zouden deze wezens er dan uitzien, lijken ze misschien op ons? Kunnen we met ze praten en zouden we bij elkaar op bezoek kunnen? Misschien kun jij wel mee helpen zoeken naar mogelijk buitenaards leven!

 
Auteur: Govert Schilling 
Uitgever: Luisterwijs
ISBN: 9789462665682
Verkoopprijs: € 12,95
Afspeelduur: 45m 55s
Ben je de auteur van deze titel? Dan kun je hier boeken bestellen voor eigen verspreiding!
Hits: 584
Nog geen bestelling...

Review voor: "Govert Schilling: Hallo, is daar iemand?"

  • : Prijs:€ 12,95