Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Epski: Way too many freaks

Miscommunicatie, taal, verschillende culturen, sociale platforms en het menselijk gedrag zorgen binnen de huidige maatschappij voor een tijd waarin gedragsnormen steeds onduidelijker worden. Begrijpen we elkaar nog wel?

Freaks zijn werkelijk overal, zelfs in het verlaten dorpje waar hoofdpersoon Jacques naartoe verhuist voor een leven zonder freaks.
Er lijkt geen ontkomen aan en schuilen heeft geen zin. Tijdens een intense zoektocht naar waarheid krijgt Jacques de meest uiteenlopende personages voorgeschoteld. Deze voortdurende ontmoetingen leiden tot een absurdistisch samenspel dat een vergelijking met ‘De toren van babel meets one flew over the cuckoo's nest’ zou kunnen doorstaan.

Een ruwe diamant met eigenheid, originaliteit, creativiteit en veel potentie die tot uiting komen in deze niets- en niemand ontziende Faction!

Epski (1970) is een planeetslenteraar, creatieve duizendpoot annex kledingontwerper, die na vele omzwervingen over de wereld neerstreek in het Franse Lagrasse, een middeleeuws dorp in de wijnstreek Corbières, vanuit waar hij zijn debuutroman schreef.

 
Auteur: Epski 
Uitgever: @Schrijverspunt
ISBN: 9789462666399
Verkoopprijs: € 18,95
Blz.: 214

+ In winkelwagen

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 430