Eenzame sok - Jeanine Lagendijk

Als moeder van drie nog thuis wonende kinderen, een baan als verpleegkundige en eigenaresse van een kleine webshop, is mijn leven in Nederland al aardig gevuld. Tel daar een liefde in Italië en een oud huis in de Italiaanse heuvels bij op en het wordt een (soms erg) druk bestaan.
Wanneer in Italië onverwacht een buurman met zeer bijzonder gedrag uit het niets verschijnt, is mijn innerlijke rust ver te zoeken. Het moment dat hij pal voor mijn neus mijn geliefde druivenplant afzaagt, is het begin van een psychologische strijd tussen mijn normale tolerantie en onbekende nieuwe gevoelens.
Omringd door de andere markante bewoners van het vergeten gehuchtje waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan wordt het een bewogen en bijzondere zomer.
 
Auteur: Jeanine Lagendijk 
Uitgever: @Schrijverspunt
ISBN: 9789462664913
Verkoopprijs: € 16,95
Blz.: 172
Hits: 163
Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Eenzame sok - Jeanine Lagendijk"

: Blz.172 - Prijs:€ 16,95
19.04.21
Feedback:
Heerlijk boek, mooie kleurrijke personages, ik zie het huis, het dorpje en haar kleurrijke dorpsbewoners zo voor me en zou er zeker een keer graag naar toe willen gaan.
  • Waardering
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
18.04.21
Feedback:
Ik ben hem gewoon voor de tweede keer gaan lezen, zo leuk vond ik hem!!! Heel onderhoudend, vermakelijk en levendig geschreven.
  • Waardering
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
17.04.21
Feedback:
Vlot geschreven.
Onderhoudend. Hoewel iets meer een vrouwenboek ook voor een man leuk te lezen.
  • Waardering
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig