De Witte Ruimte - Michaël Boele van Hensbroek

"Ze ging rechtop zitten in haar ruimtobiel en probeerde te bedenken hoe ze dit kon stoppen, en wel zo snel mogelijk. Ze besloot op de rode steen van haar ring te drukken en weer naar de Witte Ruimte terug te keren. Toen schrok ze verschrikkelijk. Kijkend naar de beelden van haar leven was ze helemaal vergeten om te controleren of ze al aan het verdwijnen was. Nu zag ze haar handen en armen niet meer. Net voorbij haar schouders hield haar lichaam op. Hoe had ze zo ontzettend dom kunnen zijn? Nu zou ook zij een dolende ziel worden, net als Pieter."
Nadat Janneke sterft, komt ze terecht in De Witte Ruimte. Ze beleeft daar met nieuwe vrienden veel avonturen en komt voor grote uitdagingen te staan. Maar dan komt de laatste strijd om de gemaakte fouten recht te zetten, die alles beslissend zal zijn voor haar toekomst. Zal ze deze kunnen winnen?
 
In zijn dagelijks leven is Michaël Boele van Hensbroek kinderarts en komt daardoor veel in contact met zieke kinderen. Als zoon van uitgevers groeide hij op tussen de kinderboeken. Zijn eigen kinderen vertelde hij veel zelf verzonnen verhalen, die in de jaren die hij met zijn gezin in Afrika woonde steeds langer werden. Zo ontstond het verhaal over Janneke, de hoofdpersoon van dit boek. Een aantal jaren later besloot hij om het op te schrijven. 'De Witte Ruimte' is zijn eerste boek.
 
 
 
Auteur: Michaël Boele van Hensbroek 
Uitgever: @Schrijverspunt
ISBN: 9789462661592
Verkoopprijs: € 6,99
Blz.: 262
Ben je de auteur van deze titel? Dan kun je hier boeken bestellen voor eigen verspreiding!
Hits: 606
Nog geen bestelling...

Review voor: "De Witte Ruimte - Michaël Boele van Hensbroek"

: Blz.262 - Prijs:€ 6,99