Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Alexander Cammans: De verborgen waarheid

Als Ruud en Rachel in een erfenis onverwacht een verborgen oud manuscript, een adressenlijst en een medaillon vinden, begrijpen ze niets van de herkomst. De enige die het jonge koppel kan helpen, verdwijnt op mysterieuze wijze na een paniekerig telefoontje.
Ten einde raad besluiten ze zelf op onderzoek uit te gaan. De enerverende speurtocht leidt al snel tot een aantal bijzondere ontmoetingen. Vrijmetselaars, het Vaticaan en Roma zigeuners blijken allemaal hun rol te spelen in een eeuwenoud gevecht.
Het medaillon staat symbool voor een geheime Orde die wordt opgejaagd door het Vaticaan. Hoe dichter ze bij de waarheid komen, hoe dichterbij ook de vijand komt waarbij moord en marteling niet worden geschuwd.
Als onbeduidende pionnen in een schaakspel zullen ze moeten vechten terwijl om hen heen de schaakstukken worden geëlimineerd. Zullen ze het eeuwenoude geheim ontrafelen voordat ook zij verdwijnen in de krochten van de geschiedenis?
De tweede druk die over de grenzen heen bekendheid verwierf door de literatuur te vertegenwoordigen op internationale kunstbeurzen is nu verschenen in een derde druk.
‘Een super spannend verhaal dat je niet meer los laat.’
Rainier Knieper, Redactie Schrijverspunt
‘De Limburgse auteur houdt van reizen en is erin geslaagd om in zijn debuut de omzwervingen van zijn hoofdpersoon in een authentiek decor te plaatsen.’
Prof. dr. K.A.D. Smelik, Recensent NBD/Biblion
‘Alexander Cammans: Dan Brown in Maaseik’
Bibliotheek Maaseik
 

Ook verkrijgbaar als E-book onder ISBN 9789462660731

Ook verkrijgbaar als luisterboek onder ISBN 9789462663886

 
Auteur: Alexander Cammans 
Uitgever: @Schrijverspunt
ISBN: 9789462664623
Verkoopprijs: € 20,00
Blz.: 300

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 1112