De overgang, meer dan een hot flash! - Adriana SA

De titel zegt eigenlijk alles al. Een verhalenbundel, geschreven door een hot flasher voor al die andere dappere hot flashers. Voor veel vrouwen een nare en ingrijpende periode die enorm veel impact heeft op het dagelijks leven en niet te vergeten, haar partner. Ondanks dat, kun je dit natuurlijke fenomeen ook met de nodige humor en zelfspot omarmen. Dat is nu precies waar het om draait in deze bundel. Op haar eigen nietsontziende wijze en met een flinke dosis humor sleept de schrijfster je door de meest voorkomende verschijnselen van de overgang. De mannen zullen het, net als de hot flashers, moeten ontgelden en gaan zich ongetwijfeld ook herkennen. Een gedurfd kijkje in het hoofd van vrouwen in de overgang. We gaan korte metten maken met de taboes die dit natuurlijke fenomeen omhullen. Maak je borst maar nat, want we gaan de schaamte voorbij!
Hits: 537
Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "De overgang, meer dan een hot flash! - Adriana SA"

: Blz.74 - Prijs:14,95
08.02.18
Feedback:
Wat een leuk boek om te lezen! Op een luchtige, rechtdoorzeese, mooi omschreven manier wordt de menopauze in al haar facetten omschreven. Geen medische rompslomp, maar ervaringen uit de praktijk op papier gezet. Knap!
  • Waardering
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
16.12.17
Feedback:
Heb genoten!! Heerlijk zoals ze het beschrijft. Met humor en niet erom heen draaien maar gewoon duidelijke taal. Ik raad dit boekje zeker aan! Ook voor de mannen is het leuk om te lezen.
  • Waardering
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig