Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Ben Dekkers: De zoektocht van Durantes

‘Weet u, het is mij veel waard dat een mens gekend wordt, ook al is hij al gestorven.’

Een vereenzaamde man wordt begraven. Zijn identiteit is onbekend. Wel draalt bij het hek van de begraafplaats een vrouw met een bos rozen.
Durantes, de pastoor van dienst, zoekt naar de achtergronden van de man die hij aan de aarde toevertrouwd heeft. Tenslotte verdient elk mens het gekend te worden, zelfs in de dood. En wie is die vrouw?
Tegen de achtergrond van het verval van de katholieke kerk in Nederland ontdekt Durantes dat hij meer overeenkomsten met de overledene heeft, dan hij van tevoren had kunnen vermoeden.

Ben Dekkers (1956, Didam) houdt van het schrijven van verhalen en neemt regelmatig deel aan schrijfwedstrijden. Inmiddels is een aantal verhalen genomineerd via long- en shortlisten en gepubliceerd in verhalenbundels. De zoektocht van Durantes is zijn debuut als schrijver van een novelle. Vanuit zijn professie is hij vooral geïnteresseerd in de keuzes die mensen maken in hun leven.

 

Ook verkrijgbaar als E-book onder ISBN 9789462666221

Ook verkrijgbaar als luisterboek onder ISBN 9789462666313

 
Auteur: Ben Dekkers 
Uitgever: @Schrijverspunt
ISBN: 9789462666092
Verkoopprijs: € 15,50
Blz.: 122
 
+ In winkelwagen

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 1016