Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Henry de Hoon: Natuur en Zo

Met de uitgave van de 67 mooiste radiocolumns van Henry de Hoon bij de regionale omroep L1, hebben de trouwe luisteraars van het programma ‘Natuur en Zo’, voorheen ‘Limburgs Land’, een blijvend aandenken aan het programma, terwijl ook niet-luisteraars kunnen kennismaken met de aanstekelijke natuurverhalen.
Het is méér dan praten over plantjes. Het is vooral een ode aan de natuur, vaak met humor, soms over hele persoonlijke bespiegelingen die je als lezer doen glimlachen. Vaak ook mooie tips, die navolging verdienen.

Een bonus zijn de illustraties van de Limburgse kunstenaar Jan van der Hijden. Hij studeerde aan de Jan van Eyck Academie in Maastricht (1970-1974) en heeft sinds 1980 een eigen schilderschool.

Henry de Hoon, die in 1985 afstudeerde aan het conservatorium in Maastricht en werkt aan het Vista College in Heerlen, heeft als auteur vooral zijn sporen verdiend met een reeks misdaadromans. Zijn radiocolumns leest hij voor sinds 2009.

 

Auteur: Henry de Hoon
Uitgever: Schrijverspunt
ISBN: 9789462665569
Verkoopprijs: € 15,95
Blz.: 160

+
+ In winkelwagen

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 75