Voor schrijvers, door schrijvers

Het nieuwe schrijven - Dolf Weverink

hetnieuweschrijvenHet nieuwe schrijven zet beide hersenhelften aan het werk, zowel bij de ontvanger als bij de schrijver. Dit boek helpt u teksten te schrijven die aantrekkelijk en overtuigend, duidelijk en correct zijn. Dat begint met een heldere kernboodschap of belofte. Vervolgens beantwoordt u de vraag: hoe laat ik zien wat ik wil vertellen of wat ik beloof?

De plattegrond van een goede tekst is de mindmap van het nieuwe schrijven. Een manier van werken die u stimuleert om uw analytische en uw creatieve vermogens te gebruiken en te ontwikkelen. Met het nieuwe schrijven verbetert u ook uw schrijftechniek.

Dit boek geeft u tips om effectieve crossmediale teksten te schrijven: webteksten, teksten voor social media en teksten voor folders, persberichten en artikelen. Het crossmediale middelen- en mediaschema helpt u vervolgens om de meest geschikte mix te kiezen en de productie en publicatie ervan te regisseren.

Bent u communicatieprofessional, tekstschrijver, schrijftrainer, student of docent en wilt u dat uw teksten werken? Stap dan vandaag nog over op het nieuwe schrijven.


Belangstelling? KLIK HIER!
Dit artikel delen?