Boeken over schrijven

Boeken over schrijven

Wil je een schrijver worden? Of wil je een betere schrijver worden? Er zijn veel boeken met informatie over belangrijke zaken die je in ieder geval moet weten! In deze rubriek kun je boeken vinden die je helpen bij het schrijven. Heb je ervaring met een boek? Geef dan een waardering of je commentaar om met anderen te delen ...

Een bestseller schrijven voor Dummies - Bart Van Lierde

bestseller schrijvenWil je graag een boek schrijven, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? In dit e-boek van Een bestseller schrijven voor Dummies laat Bart Van Lierde zien hoe je dat doet. Hij beschrijft hoe bijna alle succesvolle boeken en films volgens hetzelfde plan zijn opgebouwd. Met deze blauwdruk in je hoofd komt het schrijven van een bestseller binnen handbereik. Van het zoeken van een onderwerp tot het structureren en opschrijven van je verhaal: hier ontdek je alle technieken zonder saaie regels uit je hoofd te hoeven leren.

Bart Van Lierde schreef verschillende romans en thrillers en dankt zijn kennis en zijn bekendheid aan zijn veelzijdigheid en zijn publicatietempo.
 
Je kunt dit boek gratis als e-boek downloaden.
Een e-book kan best gelezen worden op een e-reader. Het kan ook gelezen worden op een iPhone of iPad na het installeren van een epub reader applicatie. Of op een PC, na het installeren van een gratis reader programma, zoals Calibre of Adobe Digital Editions.
 
 
Klik hier om dit boek gratis te downloaden.
 
 
RATING
STEMMEN
HITS

348

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief