SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
09.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Eh.. je somt een paar punten op waarin ik geen samenhang kan vinden.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
08.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik begin met een paar taaldingetjes: je doet geen verplichtingen, maar komt ze na. Hoezo is naar de kapper gaan in de regen een verplichting? Achter de zin 'Ik zit eigenlijk niet te wachten etc. mist op het einde het woordje 'niet'. Van de rest snap ik niets. Je blog is meer een pagina uit een dagboek, met namen van onbekende mensen. Wie ben jij? Wie zijn zij? Waarom ben je niet buiten geweest? Waarom komt je vrijwilligerswerk niet van de grond? Etc. Blogs zou je afzonderlijk moeten kunnen lezen. Dat is nu niet het geval.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.