Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Blog
Inzendingen: 339
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
zondag 29 maart
© Luc Verschuren op .
Aantal hits: 333

 Geluiden om het dividend te schrappen of in elk geval uit te stellen! Nog nooit voorgekomen!

  Toch is er veel voor te zeggen, zo wordt de “oorlogskas” verbetert, wat een eerder herstel in kan luiden. Minder kosten voor de onderneming. Al lijkt het niet veel, het zijn immense bedragen die er mee gemoeid zijn en zeker het overwegen waard.

  Behalve begrip hebben voor de uitzonderlijke situatie, zullen de aandeelhouders er niet erg blij mee zijn wat natuurlijk ook te begrijpen valt. Toch denk ik dat de meeste bedrijven dit gaan doen. De officiële weg is om dat eerst voor te leggen aan de aandeelhouders middels een (bijzondere, ingelaste) aandeelhoudersvergadering, want zo op eigen houtje beslissen valt zeker niet in goede aarde. Binnenkort mag u krantenkoppen verwachten waarin de aankondiging om het dividend te schrappen groot wordt uitgemeten.

  Afwachten hoe de beurzen in de USA reageren op de interne markt, de vele slachtoffers van de onzichtbare vijand die flink om zich heen slaat. Te laat gereageerd, het belang verkeerd ingeschat, en nog meer van dergelijke factoren. Een volgende brandhaard is waarschijnlijk Brazilië waar de leiding van het land doet alsof de onzichtbare vijand inderdaad onzichtbaar is en zelfs niet bestaat.

  Morgen begint een nieuwe beursweek en dan zullen we het weer allemaal zien. Het is nog steeds afwachten. Geen groen licht terwijl het rode nog niet is gedoofd.

 

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?
Feedback voor schrijfactiviteiten

Hier jouw review voor: "zondag 29 maart"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart
 

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !