Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

383 Hits

Publicatie op:
zondag 29 maart

 Geluiden om het dividend te schrappen of in elk geval uit te stellen! Nog nooit voorgekomen!

  Toch is er veel voor te zeggen, zo wordt de “oorlogskas” verbetert, wat een eerder herstel in kan luiden. Minder kosten voor de onderneming. Al lijkt het niet veel, het zijn immense bedragen die er mee gemoeid zijn en zeker het overwegen waard.

  Behalve begrip hebben voor de uitzonderlijke situatie, zullen de aandeelhouders er niet erg blij mee zijn wat natuurlijk ook te begrijpen valt. Toch denk ik dat de meeste bedrijven dit gaan doen. De officiële weg is om dat eerst voor te leggen aan de aandeelhouders middels een (bijzondere, ingelaste) aandeelhoudersvergadering, want zo op eigen houtje beslissen valt zeker niet in goede aarde. Binnenkort mag u krantenkoppen verwachten waarin de aankondiging om het dividend te schrappen groot wordt uitgemeten.

  Afwachten hoe de beurzen in de USA reageren op de interne markt, de vele slachtoffers van de onzichtbare vijand die flink om zich heen slaat. Te laat gereageerd, het belang verkeerd ingeschat, en nog meer van dergelijke factoren. Een volgende brandhaard is waarschijnlijk Brazilië waar de leiding van het land doet alsof de onzichtbare vijand inderdaad onzichtbaar is en zelfs niet bestaat.

  Morgen begint een nieuwe beursweek en dan zullen we het weer allemaal zien. Het is nog steeds afwachten. Geen groen licht terwijl het rode nog niet is gedoofd.

 

 Wie het weet, mag het zeggen.

 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "zondag 29 maart"