Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

353 Hits

Publicatie op:
zaterdag 28 maart

 Volop zon maar wel oostenwind

 Oostenwind staat doorgaans garant voor koudere temperaturen ook al schijnt overdag lekker de zon. Een parallel met de beurs. De zon schijnt en toch gaan de koersen weer omlaag.

 De voorzichtige bodem (het herstel) lijkt gelegd. Maar zoals de vorst bij nacht funest is voor de prille groei van de tuintjes staat hier een verdere koersdaling toch echt in de weg van hogere koersen. Een zijwaartse beweging met geringe koersdalingen en koersstijgingen zou zeer welkom zijn. Veel zal afhangen van de onbekende vijand. Aangezien ik een leek ben op dat gebied ga ik daar ook geen uitspraak over doen.

 Op de beurs is wat matig herstel geweest deze week, al met al zijn de koersen deze week ondanks de dagen van daling toch gestegen en dat is natuurlijk goed nieuws. Elke dag houd ik de beurs in de gaten, daar heb ik nu veel tijd voor overigens, dus mocht er iets gebeuren wat vermeldt dient te worden dan kunt u het hier lezen.

 Fijn weekend.

 Wie het weet, mag het zeggen.

 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "zaterdag 28 maart"

12.07.20
Feedback:
Aanvulling oude waardering.
  • Schrijfkwaliteit
    3.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig