Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 229
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

zaterdag 28 maart

| Luc Verschuren

 Volop zon maar wel oostenwind

 Oostenwind staat doorgaans garant voor koudere temperaturen ook al schijnt overdag lekker de zon. Een parallel met de beurs. De zon schijnt en toch gaan de koersen weer omlaag.

 De voorzichtige bodem (het herstel) lijkt gelegd. Maar zoals de vorst bij nacht funest is voor de prille groei van de tuintjes staat hier een verdere koersdaling toch echt in de weg van hogere koersen. Een zijwaartse beweging met geringe koersdalingen en koersstijgingen zou zeer welkom zijn. Veel zal afhangen van de onbekende vijand. Aangezien ik een leek ben op dat gebied ga ik daar ook geen uitspraak over doen.

 Op de beurs is wat matig herstel geweest deze week, al met al zijn de koersen deze week ondanks de dagen van daling toch gestegen en dat is natuurlijk goed nieuws. Elke dag houd ik de beurs in de gaten, daar heb ik nu veel tijd voor overigens, dus mocht er iets gebeuren wat vermeldt dient te worden dan kunt u het hier lezen.

 Fijn weekend.

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 58

(De gemiddelde waardering is 3 door 1 stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tags: Blog
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Dat kleine ondergoedje van me

Geschreven door Christiene M. de Vries. Geplaatst in Cursiefje.
Daar sta ik, met twee benen gespreid, de armen in de lucht, te wachten tot iemand me wil helpen om die veel te strakke jurk over mijn schouders en hoofd te trekken.Ik heb h...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Over mij

21, apr, 2020 Karin Driegen

Gevleugelde uitspraken

26, apr, 2020 Machteld Berkelmans

Koffie met een Belinda

11, mei, 2020 Marieke Vos
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!