Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 274

zaterdag 28 maart

 Volop zon maar wel oostenwind

 Oostenwind staat doorgaans garant voor koudere temperaturen ook al schijnt overdag lekker de zon. Een parallel met de beurs. De zon schijnt en toch gaan de koersen weer omlaag.

 De voorzichtige bodem (het herstel) lijkt gelegd. Maar zoals de vorst bij nacht funest is voor de prille groei van de tuintjes staat hier een verdere koersdaling toch echt in de weg van hogere koersen. Een zijwaartse beweging met geringe koersdalingen en koersstijgingen zou zeer welkom zijn. Veel zal afhangen van de onbekende vijand. Aangezien ik een leek ben op dat gebied ga ik daar ook geen uitspraak over doen.

 Op de beurs is wat matig herstel geweest deze week, al met al zijn de koersen deze week ondanks de dagen van daling toch gestegen en dat is natuurlijk goed nieuws. Elke dag houd ik de beurs in de gaten, daar heb ik nu veel tijd voor overigens, dus mocht er iets gebeuren wat vermeldt dient te worden dan kunt u het hier lezen.

 Fijn weekend.

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 226
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "zaterdag 28 maart"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:
12.07.20
Feedback:
Aanvulling oude waardering.
  • Lezenswaardig:
    60%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!