Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 273

zaterdag 18 april 2020

 Behalve om met een zonnige dag te mogen beginnen is er weinig beter voor een technisch analist zoals ik om terug te kijken op de korte beursweek en de bevestiging te zien van je “voorspellingen”.

  Zo was er dan de langverwachte positieve uitbraak van Beter Bed. Naar aanleiding van de goede cijfers beleefde het aandeel Beter Bed een koersstijging van maar liefst 23,3 % op één enkele dag terwijl de dag ervoor al enkele procenten bijgeschreven mochten worden. Met een koers van € 1,54 is het aandeel nog steeds koopwaardig want het koersdoel ligt in eerste instantie op € 3,50.

Een koopadvies wordt bevestigd door de komst van het MA-30 in de grafiek welke volgende week van onder wordt doorkruist door het MA-10 waarmee het langverwachte koopsignaal wordt gegeven en bevestigd.

 Weet u het nog?

 De koers van Beter Bed zakte tot een ongelooflijk niveau van € 0,85 per aandeel op 19-03-2020. De mensen die toen gekocht hadden hebben de waarde van hun aandeel inmiddels zien verdubbelen binnen één maand tijd. Liever cijfers gezien? € 5,000,-- aandelen Beter Bed kun je nu van de hand doen voor € 10.000,-- Beter dan welk rendement dat geboden wordt op welke spaarrekening dan ook.

 Beleggen op de beurs heeft de toekomst, sparen op een spaarrekening bij een bank, beslist niet.

 Hoe zit het met de rest van de “aanbevelingen”?

 ASMI, nagenoeg verdubbelt in waarde in minder dan 4 weken!

ASML, koerswinst van 75%.

RD Shell, koersstijging van 60 %

Take away, meer dan 50% koerswinst in minder dan 1 maand.

 

En zo, kan het eerder opgegeven rijtje verder afgemaakt worden. Het voordeel, u kunt alles nalezen, wat, wanneer, enz.

 Blik op de komende week, herstel zet zich voort, koersen zullen verder stijgen, met enkele outperformers erbij. Deze vooral te vinden in de hoek van technologie, pharma, bezorging en nieuwe economie.

 Advies blijft onverminderd gelijk: zoek een onafhankelijk technisch analist die u van advies kan dienen. Behoudt uw geld op EIGEN rekening, dus maak niets over naar een ander. Lees je in, alles is te vinden op het internet.

 Aangenaam weekend gewenst!

 U begrijpt vast wel waarom...

 

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 216
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "zaterdag 18 april 2020"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!