Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

343 Hits

Publicatie op:
zaterdag 18 april 2020

 Behalve om met een zonnige dag te mogen beginnen is er weinig beter voor een technisch analist zoals ik om terug te kijken op de korte beursweek en de bevestiging te zien van je “voorspellingen”.

  Zo was er dan de langverwachte positieve uitbraak van Beter Bed. Naar aanleiding van de goede cijfers beleefde het aandeel Beter Bed een koersstijging van maar liefst 23,3 % op één enkele dag terwijl de dag ervoor al enkele procenten bijgeschreven mochten worden. Met een koers van € 1,54 is het aandeel nog steeds koopwaardig want het koersdoel ligt in eerste instantie op € 3,50.

Een koopadvies wordt bevestigd door de komst van het MA-30 in de grafiek welke volgende week van onder wordt doorkruist door het MA-10 waarmee het langverwachte koopsignaal wordt gegeven en bevestigd.

 Weet u het nog?

 De koers van Beter Bed zakte tot een ongelooflijk niveau van € 0,85 per aandeel op 19-03-2020. De mensen die toen gekocht hadden hebben de waarde van hun aandeel inmiddels zien verdubbelen binnen één maand tijd. Liever cijfers gezien? € 5,000,-- aandelen Beter Bed kun je nu van de hand doen voor € 10.000,-- Beter dan welk rendement dat geboden wordt op welke spaarrekening dan ook.

 Beleggen op de beurs heeft de toekomst, sparen op een spaarrekening bij een bank, beslist niet.

 Hoe zit het met de rest van de “aanbevelingen”?

 ASMI, nagenoeg verdubbelt in waarde in minder dan 4 weken!

ASML, koerswinst van 75%.

RD Shell, koersstijging van 60 %

Take away, meer dan 50% koerswinst in minder dan 1 maand.

 

En zo, kan het eerder opgegeven rijtje verder afgemaakt worden. Het voordeel, u kunt alles nalezen, wat, wanneer, enz.

 Blik op de komende week, herstel zet zich voort, koersen zullen verder stijgen, met enkele outperformers erbij. Deze vooral te vinden in de hoek van technologie, pharma, bezorging en nieuwe economie.

 Advies blijft onverminderd gelijk: zoek een onafhankelijk technisch analist die u van advies kan dienen. Behoudt uw geld op EIGEN rekening, dus maak niets over naar een ander. Lees je in, alles is te vinden op het internet.

 Aangenaam weekend gewenst!

 U begrijpt vast wel waarom...

 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "zaterdag 18 april 2020"