Voor schrijvers, door schrijvers
 • Blogs

  Een blog is in feite een persoonlijke website met verhalen over het leven van de schrijver. Het is een soort online openbaar dagboek waar de schrijver de lezers op de hoogte houdt.

 • Ook meedoen?

  Een blog publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis). 
 • Beoordelen?

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
  Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Blog

Jouw verhaal hier toevoegen?

woensdag 25 maart

 Nee hoor, u bent zeker niet te laat met instappen.

  Na een groene dag waar iedereen weer opgelucht adem haalt is voorzichtigheid geboden. De koersen zijn weliswaar over een breed front omhoog gegaan maar het gevaar is niet weggepoetst met een dag stijgende koersen. Drie dagen is de leidraad om te spreken van een stabiel herstel of nog liever, een trendbreuk waarmee er een einde komt aan de dalende koersen.

  We hebben er een gehad, gevolgd door een dag van daling, gevolgd door een dag van flinke stijging. De markt wil herstel, dat is duidelijk. De wil is er, maar het is nog broos.

  Frappant (of eigenlijk helemaal niet) is in elk geval dat de eerder vermeldde interessante aandelen die op het parellijstje dienen te staan, zonder uitzondering tot de betere aandelen bestaan, lees, de aandelen die nu procentueel gezien het meest herstellen. Het is zeker nog niet te laat want van een technisch koopsignaal bijvoorbeeld door kruising van rekenkundig gemiddelden zoals MA10 en MA30 is nog geen sprake. Bodemvorming door de indicatoren wel. Vandaag instappen betekent instappen met verhoogd risico. Dat kan leuk uitpakken. No guts, no glory.

 Wie het liever rustiger aan wil doen, en genoegen neemt met minder koersschommelingen wacht rustig af tot technische koopsignalen.

 We beginnen de dag groen, en zelfs boven de 2% dat is een mooie winst om vast te houden vandaag.

 

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?
 • Hits: 33
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal