Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Blog
Inzendingen: 341
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
woensdag 25 maart
© Luc Verschuren op .
Aantal hits: 269

 Nee hoor, u bent zeker niet te laat met instappen.

  Na een groene dag waar iedereen weer opgelucht adem haalt is voorzichtigheid geboden. De koersen zijn weliswaar over een breed front omhoog gegaan maar het gevaar is niet weggepoetst met een dag stijgende koersen. Drie dagen is de leidraad om te spreken van een stabiel herstel of nog liever, een trendbreuk waarmee er een einde komt aan de dalende koersen.

  We hebben er een gehad, gevolgd door een dag van daling, gevolgd door een dag van flinke stijging. De markt wil herstel, dat is duidelijk. De wil is er, maar het is nog broos.

  Frappant (of eigenlijk helemaal niet) is in elk geval dat de eerder vermeldde interessante aandelen die op het parellijstje dienen te staan, zonder uitzondering tot de betere aandelen bestaan, lees, de aandelen die nu procentueel gezien het meest herstellen. Het is zeker nog niet te laat want van een technisch koopsignaal bijvoorbeeld door kruising van rekenkundig gemiddelden zoals MA10 en MA30 is nog geen sprake. Bodemvorming door de indicatoren wel. Vandaag instappen betekent instappen met verhoogd risico. Dat kan leuk uitpakken. No guts, no glory.

 Wie het liever rustiger aan wil doen, en genoegen neemt met minder koersschommelingen wacht rustig af tot technische koopsignalen.

 We beginnen de dag groen, en zelfs boven de 2% dat is een mooie winst om vast te houden vandaag.

 

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "woensdag 25 maart"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !