Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Aantal gepubliceerde inzendingen: 268

woensdag 25 maart

 Nee hoor, u bent zeker niet te laat met instappen.

  Na een groene dag waar iedereen weer opgelucht adem haalt is voorzichtigheid geboden. De koersen zijn weliswaar over een breed front omhoog gegaan maar het gevaar is niet weggepoetst met een dag stijgende koersen. Drie dagen is de leidraad om te spreken van een stabiel herstel of nog liever, een trendbreuk waarmee er een einde komt aan de dalende koersen.

  We hebben er een gehad, gevolgd door een dag van daling, gevolgd door een dag van flinke stijging. De markt wil herstel, dat is duidelijk. De wil is er, maar het is nog broos.

  Frappant (of eigenlijk helemaal niet) is in elk geval dat de eerder vermeldde interessante aandelen die op het parellijstje dienen te staan, zonder uitzondering tot de betere aandelen bestaan, lees, de aandelen die nu procentueel gezien het meest herstellen. Het is zeker nog niet te laat want van een technisch koopsignaal bijvoorbeeld door kruising van rekenkundig gemiddelden zoals MA10 en MA30 is nog geen sprake. Bodemvorming door de indicatoren wel. Vandaag instappen betekent instappen met verhoogd risico. Dat kan leuk uitpakken. No guts, no glory.

 Wie het liever rustiger aan wil doen, en genoegen neemt met minder koersschommelingen wacht rustig af tot technische koopsignalen.

 We beginnen de dag groen, en zelfs boven de 2% dat is een mooie winst om vast te houden vandaag.

 

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 208
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "woensdag 25 maart"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Nu te koop...