SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Wie ben ik

Publicatie: | Sylvia Dreves
Nog nooit een Blog geschreven.
ik ben geneigd, een dekbed over mijn schrijverstafel te deponeren.
Niks lijkt een goede nachtrust te hebben gehad, waardoor ik koude voeten neig te krijgen.
In mijn eerste fase slaap, waren daar de ontwakende momenten.
Mijn tweede fase slaap dacht mooie dromen te beleven.
Die mijn geest dan opsloot in mijn inspiratie kruik, die mijn hart sneller zou doen kloppen
Mijn laatste fase is mijn remslaap. Waar ik nu in ben beland.
 
Ik krijg de laatste dagen weinig feedback.
Waardoor ik twijfel of het wel goed genoeg is om mijn account te behouden.
Ik moet nog veel leren en ben echt wel bezig mijn kennis te verbreden.
Wie zou mijn bed willen opmaken?
Mij de ruimte willen geven mezelf om te turnen
Om beter wakker te worden.
In de schrijverswereld.
 Liefs SillySeven
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
02.09.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Je niet omturnen. Gewoon jezelf blijven. Desnoods tegen de storm in lopen. De betweters weglachen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
02.09.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
In elk geval doorgaan met schrijven, Sylvia! Je schrijft leuk. En of er nou wel of niet reacties komen, geniet van het schrijven en blijf het insturen!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
01.09.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Je moet niet te veel twijfelen, Sylvia, maar gewoon lekker stukjes schrijven als je het leuk vindt. Elke dag onderwerpen genoeg te vinden in krant, TV en het nieuws van elke dag, of gebeurtenissen die jezelf hebt meegemaakt.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
01.09.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Beste Sylvia, als je erg persoonlijk schrijft, en je hart hier lucht, vinden veel mensen het soms moeilijk om daarop te reageren.
Mijn tip: Als je graag over je eigen ervaringen en gevoelens schrijft, doe dan net alsof het fictie is. Maak van de ik-figuur een zij of een hij. Ik denk dat je meer reacties gaat krijgen. Talent heb je zeker.
Klopt het dat je nog tamelijk jong bent? Naar mijn idee zijn de meeste schrijvers hier op SP tussen de 40 en 80 jaar. Moeilijk om daar als jongere je plek tussen te veroveren, maar laat je zeker niet ontmoedigen. In ieder geval doorgaan met schrijven!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.