Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 274

vrijdag 3 april

 Koninklijke olie is flink hersteld en noteert inmiddels een koerswinst van ruim 70% . Indien de kruising van MA-10 en MA-30 plaats zal vinden is er nog steeds 60% koersverschil vanaf de top gezien dus denk niet dat u te laat bent. Het acute gevaar van daling is dan voorbij, de beurs zal in een rustiger vaarwater belanden.

 De boost die de beurs nodig heeft is goed nieuws. Dat het virus verdwenen is bijvoorbeeld dat zou de beurs vleugels kunnen geven. Helaas is er nog geen oplossing nabij dus het herstel zal dan ook mondjesmaat zijn. Een goede selectie van aandelen was wellicht nooit eerder zo van belang. Op de bank krijgt u niets voor uw geld. Ondernemers kunnen rekenen op soepelere regels omtrent krediet en belasting betalen al vallen er veel ondernemers buiten de boot. Triest maar waar. Meer mensen zullen hun baan verliezen. De keerzijde van al het slechte nieuws is dat er initiatieven komen die in de tijd passen, die kansrijk zijn en een nieuwe economie zullen starten. Bezorgdiensten (zoals eerder beschreven) zullen een groei doormaken en sommige aandelen zullen hiervan profiteren. Onze eigen TPG (Koninklijke PostNL) is met een koers van rond de € 1,20 een prachtig aandeel wat hiervan zal gaan profiteren. Ook komt TPG zelf met initiatieven om het gemis aan volume post op te vangen.

 Al met al zal de beurs in zijn algemeen nog in de greep zijn van slecht nieuws en daar ook meteen op reageren. Steunpakketten van de EU en de USA zullen de beurs wellicht staande kunnen houden en dat is precies wat we nodig hebben.

 Laten we het beste er maar van hopen.

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

 

 

 

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 235
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "vrijdag 3 april"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!