Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 229
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

vrijdag 3 april

| Luc Verschuren

 Koninklijke olie is flink hersteld en noteert inmiddels een koerswinst van ruim 70% . Indien de kruising van MA-10 en MA-30 plaats zal vinden is er nog steeds 60% koersverschil vanaf de top gezien dus denk niet dat u te laat bent. Het acute gevaar van daling is dan voorbij, de beurs zal in een rustiger vaarwater belanden.

 De boost die de beurs nodig heeft is goed nieuws. Dat het virus verdwenen is bijvoorbeeld dat zou de beurs vleugels kunnen geven. Helaas is er nog geen oplossing nabij dus het herstel zal dan ook mondjesmaat zijn. Een goede selectie van aandelen was wellicht nooit eerder zo van belang. Op de bank krijgt u niets voor uw geld. Ondernemers kunnen rekenen op soepelere regels omtrent krediet en belasting betalen al vallen er veel ondernemers buiten de boot. Triest maar waar. Meer mensen zullen hun baan verliezen. De keerzijde van al het slechte nieuws is dat er initiatieven komen die in de tijd passen, die kansrijk zijn en een nieuwe economie zullen starten. Bezorgdiensten (zoals eerder beschreven) zullen een groei doormaken en sommige aandelen zullen hiervan profiteren. Onze eigen TPG (Koninklijke PostNL) is met een koers van rond de € 1,20 een prachtig aandeel wat hiervan zal gaan profiteren. Ook komt TPG zelf met initiatieven om het gemis aan volume post op te vangen.

 Al met al zal de beurs in zijn algemeen nog in de greep zijn van slecht nieuws en daar ook meteen op reageren. Steunpakketten van de EU en de USA zullen de beurs wellicht staande kunnen houden en dat is precies wat we nodig hebben.

 Laten we het beste er maar van hopen.

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

 

 

 

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 50

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tags: Blog
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

What goes around, comes around

Geschreven door Machteld Berkelmans. Geplaatst in Column.
In onze Westerse wereld nemen wij de dingen aan alsof ze vanzelfsprekend zijn. Daarom luister ik zo graag naar de verhalen van mijn collega. Zij zet me regelmatig weer met ...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Gevleugelde uitspraken

26, apr, 2020 Machteld Berkelmans

Over mij

21, apr, 2020 Karin Driegen

Koffie met een Belinda

11, mei, 2020 Marieke Vos
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!