1 post

vrijdag 27 maart

451 Hits.

 Het woord recessie is inmiddels gevallen

  Afhankelijk hoe lang deze unieke en vooral rare situatie duurt omtrent de onzichtbare vijand worden cijfers genoemd van kleine, tot milde tot ernstige krimp van de economie. Dat die recessie er komen zal, de werkloosheid op zal lopen is duidelijk. Het is hoog tijd om over je eigen toekomst na te denken. Is het beroep dat je vandaag de dag hebt, nog het beroep dat wilt blijven uitoefenen. Leeftijd speelt hierbij geen enkele rol.

  Bodemvorming, dat is het woord dat je vaker tegenkomt nu op de beurs en ik zie het voornamelijk in de indicatoren MACD en RSI, welke doorgaans betrouwbaar zijn. Een kruising van MA10 en MA30 is nog wat verder weg. Bij sommige aandelen is echter wel al het MA10 weer in de barchart (koersgrafiek) terug te vinden wat als zeer positief ervaren mag worden.

  De kanshebbers voor de toekomst zijn nog steeds Adyen, ASML, Aalberts enz. kortom de bedrijven welke uniek zijn in de markt, een solide verleden hebben en zich bewezen hebben op (wereld)markt of juist op de eigen Nederlandse markt.

  Kanttekening.....

  Aangezien de VS nog een kleine 2 weken achterlopen met maatregelen tegen het coronavirus moet de klap daar nog komen. Dit kan een nieuwe verkoopgolf in de VS tot gevolg hebben. Blijft Europa dan met het hoofd koel of trekt de VS het herstel hier weer naar beneden?

  

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

 

 

 

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel Luc Verschuren:

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
vrijdag 10 april
619
Lezen?
Sprookjes
Casper en Jasper
563
Lezen?
Tussen de rozen
559
Lezen?
Lang en gelukkig leven
557
Lezen?
zaterdag 11 arpil
554
Lezen?