Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog) zijn.

371 Hits

Publicatie op:
vrijdag 27 maart

 Het woord recessie is inmiddels gevallen

  Afhankelijk hoe lang deze unieke en vooral rare situatie duurt omtrent de onzichtbare vijand worden cijfers genoemd van kleine, tot milde tot ernstige krimp van de economie. Dat die recessie er komen zal, de werkloosheid op zal lopen is duidelijk. Het is hoog tijd om over je eigen toekomst na te denken. Is het beroep dat je vandaag de dag hebt, nog het beroep dat wilt blijven uitoefenen. Leeftijd speelt hierbij geen enkele rol.

  Bodemvorming, dat is het woord dat je vaker tegenkomt nu op de beurs en ik zie het voornamelijk in de indicatoren MACD en RSI, welke doorgaans betrouwbaar zijn. Een kruising van MA10 en MA30 is nog wat verder weg. Bij sommige aandelen is echter wel al het MA10 weer in de barchart (koersgrafiek) terug te vinden wat als zeer positief ervaren mag worden.

  De kanshebbers voor de toekomst zijn nog steeds Adyen, ASML, Aalberts enz. kortom de bedrijven welke uniek zijn in de markt, een solide verleden hebben en zich bewezen hebben op (wereld)markt of juist op de eigen Nederlandse markt.

  Kanttekening.....

  Aangezien de VS nog een kleine 2 weken achterlopen met maatregelen tegen het coronavirus moet de klap daar nog komen. Dit kan een nieuwe verkoopgolf in de VS tot gevolg hebben. Blijft Europa dan met het hoofd koel of trekt de VS het herstel hier weer naar beneden?

  

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

 

 

 


Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "vrijdag 27 maart"

© Luc Verschuren

In elke boekenwinkel