Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: Blog
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (een persoonlijk verhaal over hoe je omgaat met een scheiding).  Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl. In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog) zijn.
Maximaal 1000 woorden. 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
267
AANGEPAST: 03-02-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
31.01.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ik ben ook voorstander van afschaffen van het bijzonder onderwijs (o.b.v. religie), voorstander van een publieke omroep zonder al zgn verzuiling, etc., maar het is allemaal wat kort door bocht opgeschreven. Het is een mening en die kun je onderbouwen of je had je, meer in de sfeer van een blog, kunnen beperken tot je eigen ervaringen. Met meer onderbouwing of verduidelijking van de denkrichting wellicht ook geschikt als column.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
31.01.21
Graag je feedback a.u.b.:
Heb je zelf niet door dat je een dictatuur wilt Hedwig? Wat jij wilt is kennelijk iedereen opdringen, desnoods met geweld, dat ze niet godsdienstig mogen zijn. Echte vrijheid betekent dat iedereen zelf mag kiezen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Hedwig Meesters 31.01.21
  Ik denk dat mijn boodschap niet tot je is doorgedrongen Janneke. Iedereen mag van mij zijn eigen godsdienst aanhangen, zolang ze er maar niemand mee lastigvallen en dat gebeurt nu wel. Kijk naar de polarisatie tussen christenen, moslims en joden. Ik woon vlakbij een biblebelt eiland waar niet-godsdienstige mensen die op zondag hun auto wassen in sommige dorpen te horen krijgen dat ze dat niet mogen. Er wonen hier islamitische vrouwen die hun huis nooit uit mogen en van joodse winkeliers worden de ruiten van hun winkel ingegooid. Allemaal uitwassen van godsdienst. Wat ik wil is dat niemand anderen iets opdringt. Mijn boodschap is dus geen dictatuur, maar juist vreedzame rechtvaardige gelijkwaardigheid. En ik weet natuurlijk echt wel dat er van mijn veranderingen niets terecht komt. Het is dan ook een blog. Geen onderbouwd proefschrift.
 • Janneke De Leeuw van Weenen 31.01.21
  Machteld, niet iedereen die een godsdienst aanhangt, valt daar ook anderen mee lastig. Je krijgt echt geen vreemdzame rechtvaardige gelijkwaardigheid door wat je nu voorstelt. Dat is in de geschiedenis al vaak genoeg geprobeerd en de gevolgen waren niet best. Als je iemand stoort door op zondag je auto te wassen (waar ik geen moeite mee heb trouwens), zou je het ook kunnen laten uit respect voor die ander.Niemand mag iemand anders iets opdringen?
  Ik citeer:
  Dan is godsdienst het eerste dat eraan moet geloven
  Weg dus met politieke partijen gebaseerd op een religie
  Schaffen we meteen onderwijs op godsdienstige basis af.

  Sorry hoor, maar als hier iemand anderen iets op wil dringen, ben jij dat.
  Vandaar ook mijn drie sterren trouwens, ik vind dat je in deze blog bijzonder slecht je mening onderbouwt. Ik hoor voornamelijk frustratie.
 • Hedwig Meesters 31.01.21
  Je bedoelt Hedwig, Machteld is iemand anders. We hoeven het niet met elkaar eens te zijn Janneke. Het is mijn mening, geen wetsvoorstel. En nee, ik heb niets onderbouwd, dat lukt niet in 314 woorden. Ik wens je een fijne avond.
 • Janneke De Leeuw van Weenen 31.01.21
  Sorry voor de verwisseling van de namen! Ik ben het helemaal met je eens dat we het niet met elkaar eens hoeven te zijn Hedwig! (mooie zin he?)
  Jij ook een fijne avond toegewenst!