SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Vandaag

Publicatie: | Ingrid Karsten

Vandaag was weer zo’n niksdag! Ik zou naar Gouda gaan maar dat is niet doorgegaan. Mijn vriendin speelt toneel maar ik had opeens geen zin meer en kreeg honger. Zo gaat het elke keer weer. Ze speelt in een spel over het Joods verzet en het stuk heeft heel veel succes. Ik vind het erg jammer dat ik er niet heen ben gegaan maar het is steeds die enorme angst om te gaan. Wat als ik moet plassen en wat als ik moet poepen dus ga ik niet. Léon had mijn haar mooi geföhnd en we waren op weg maar alles was dicht en eenmaal thuis na het eten had Léon er geen zin meer in. Het stuk komt op de televisie maar ik had Monique graag gezien. Nu komt Monique hier heen en dat vind ik ook leuk en dan gaan we lunchen in Italy. Maar zo’n voorstelling had ik wel willen zien. We hadden goede plaatsen. Vandaag ben ik toch even buiten geweest en het weer was goed maar de straten waren uitgestorven en ik had direct een aanvaring met twee tieners die aan het wachten waren in de Coop. De enige winkel die open is. Helaas. Ik blijf onvolwassen en voel me daar niet zo goed bij maar ik doe mijn best. Misschien straks nog even naar buiten maar ik blijf het eng vinden. Wat is er toch voor vreselijks met me aan de hand? Monique zal niet boos zijn of zo maar ik mis alle leuke dingen. Ik heb haar vanochtend nog opgebeld en wilde al om half elf gaan. Monique werkt met moeilijk opvoedbare kinderen voor wie ze scholing moet zoeken en is altijd bezig! Gaat graag op vakantie en heeft net als ik een maatje te veel maar ze is heel sociaal en lief. Ja ik ben blij dat ik jou ken Monique!

Amstelveen, 1 mei 2022

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.